Astra K Bagaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguz1966
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oguz1966

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra k kasa arka bagaj kapısının ,araç kumandasıyla açılması ile ilgili bir video gördüm,acaba bu uygulamayı nerden yaptırabiliriz? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Oguz1966 aramıza hoşgeldiniz hocam. Bu tarz uygulamaların videolarını bende youtebe üzerinden izliyorum. Açıkcası çok hoşuma gidiyor inş. bilen birileri vardır.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Aynı şekilde bende youtube tan izliyorum ve genelde videonun altında iletişim bilgisi paylaşıyorlar..

İlginç, K kasalarda yok mu bu özellik? J lerde bile uzaktan kumanda ile bagaj kapısını açıyoruz. Hatta kapılarla birlikte, 4 camı bile kapatıp açabiliyoruz.

İlginç, K kasalarda yok mu bu özellik? J lerde bile uzaktan kumanda ile bagaj kapısını açıyoruz. Hatta kapılarla birlikte, 4 camı bile kapatıp açabiliyoruz.

Bahsedilen özellik hatcback araçlar için kontakten bagaj kapağının açılabilmesi olayı hocam.

"kontakten bagaj kapağının açılabilmesi" ne demek, anlamadım o nasıl oluyor?

Hocam örneğin kapı açma butonuna 3 defa vs basıyorsun bagaj açılıyor :)

Hayret aynı dili konuştuğumuz halde anlaşamıyoruz. Astra J de de araç kumandasına bırak üç defayı, bir defa uzun bastıktan sonra arka bagaj kapağını/kapısını açabiliyoruz.

Hayret aynı dili konuştuğumuz halde anlaşamıyoruz. Astra J de de araç kumandasına bırak üç defayı, bir defa uzun bastıktan sonra arka bagaj kapağını/kapısını açabiliyoruz.

Hocam bu bahsettiğiniz özellik Sedan kasalarda mevcut, muhtemelen aracınız Sedan, hatcback araçlarda malesef böyle bir özellik bulunmuyor.

Öyle J kasa sedan, gerçi K kasaların sedanı daha çıkmadı.

Geri