Astra katlanır ayna

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrivo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında çok şık duruyolar uyum sağlamasına sağlar gibime geliyor ama biraz özenti gibi durur

aslında çok şık duruyolar uyum sağlamasına sağlar gibime geliyor ama biraz özenti gibi durur

Bertone olduğu için bende çok sırıtacağını düşünmüyorum nede olsa coupe bir araç.tek düşündüğüm ayna araç gövdesine tam otururmu acaba

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bertone olduğunu bilmiyodum o zaman çok şık durur ayna kasasını komple değiştirince hiçbi sorun olcağını sanmam

üste 50 lira daha koyup 500 liraya mantzel powerbox taktırıp 20 beygir alırsınız, bir de yazılım alın size 30 beygir.

bertone olduğunu bilmiyodum o zaman çok şık durur ayna kasasını komple değiştirince hiçbi sorun olcağını sanmam

ayna kasası g kasa uyumlu yolluyormuş şansımı deniycem güzel durursa fotoğraf paylaşırım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:06 ----------

üste 50 lira daha koyup 500 liraya mantzel powerbox taktırıp 20 beygir alırsınız, bir de yazılım alın size 30 beygir.

hepsini sırayla gerçekleştiricem inşallah güzel bir proje düşünüyorum

fiyat olarak çok pahalı aynanın şekli de çok güzel değil sadece katlanma biçimi çok hoş
bence biraz daha araştırın olacaksa daha düzgün bi ayna olsun en azından aracın hatlarına uyan bi ayna

fiyat olarak çok pahalı aynanın şekli de çok güzel değil sadece katlanma biçimi çok hoş
bence biraz daha araştırın olacaksa daha düzgün bi ayna olsun en azından aracın hatlarına uyan bi ayna

İki hafta sonra istanbula gidicem yerinde bakıcam bakalım nasıl durucak

Geri