astra on konsoldan gelen tıkırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımda 2000-2500 devirleri arasında on konsaldan tıtreme sesı geliyor kafayı yedim bi turlu bulamıyorum onceden on camın oldugu yerdekı ızgadan geliyordu çift taraflı bant yapıştırdım ses gecmışti ... şimdi yine başladı....tahmınım on cam ızgarasının ıcınden geliyor....bu konuda tecrubesı olan arkadaşlardan fıkır beklıyorum... saygılar

.... ızgaranın her yerıne sunger yapıstırdım sorun gecmedi..sagol bide onu deneyım ....

Son düzenleme:
Benimde o ön ızgara ses yapıyor.bende çift taraflı bant aldım daha yapamadım bu aralar sınavım var haftaya yapıcam artık,bide merak ettiğim şey var o ön ızgaranın somunları nerde acep:D
eğer kolay ulaşılabilcek yerlerde ise hiç bant atmadan bi sıkalım somunları...

somunlar ızgaranın altında... ben o somunlara baktım ucları boş bişeyi tutmuyokı bide gevsek degıl....yapıstrıcı aldım ızgasranın altındakı kalorıfer boşluklarının kenarlarını yapıştırdım bakalım ses cıkartacakmı....

somunlar ızgaranın altında... ben o somunlara baktım ucları boş bişeyi tutmuyokı bide gevsek degıl....yapıstrıcı aldım ızgasranın altındakı kalorıfer boşluklarının kenarlarını yapıştırdım bakalım ses cıkartacakmı....
O somunlara ulaşmak için orta konsolu sökcez demi?Bu teyp falan olan yeri_?

Benimde o ön ızgara ses yapıyor.bende çift taraflı bant aldım daha yapamadım bu aralar sınavım var haftaya yapıcam artık,bide merak ettiğim şey var o ön ızgaranın somunları nerde acep:D
eğer kolay ulaşılabilcek yerlerde ise hiç bant atmadan bi sıkalım somunları...
gel sıkalım

her yerı yapıştırdım ses yıne var nasıl cözecez bu işi sesrvise gçtürsem cözerler mi

yardımcı olacak yokmu ?
Sıcaklık-saat ekranını saran konsoldan geliyordur arkadaşım, oraya bir bastır yine yapacak mı bakalım.

Ama tıkırtı demişsin, bendeki zırıltı yapıyordu hafiften.

Geri