ASTRA SEDAN 1.4 T 140 HP ACTİVE SELECT SPORT STIL SUNROOF+NECVOX NAVİ (beyaz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armut38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Armut38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Araçta bilinmeyen özellikler teknik bilgilere dair her konuda fikirleriniz önemli ....bu arada necvox multimedia takılı aracımda ancak comfing veya info ile ilgili araca dair saat ayarı vs bir çok özelliği ekrandan göremiyorum.. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Ynt: ASTRA SEDAN 1.4 T 140 HP ACTİVE SELECT SPORT STIL SUNROOF+NECVOX NAVİ (beyaz)

Saat ayarı necvox'un kendi ekranında mevcut. Navi'nin ekranında sağda ayar yazıyor oraya basıp yapabilirsiniz. Bendeki necvox 9833 HD black edition. Config menüsünü de kullanabiliyorum aracıma sabah bindiğimde tekrar inceler, fotoğraflarla desteklerim. :)

Ynt: ASTRA SEDAN 1.4 T 140 HP ACTİVE SELECT SPORT STIL SUNROOF+NECVOX NAVİ (beyaz)

mucahitduran link' Alıntı:
Saat ayarı necvox'un kendi ekranında mevcut. Navi'nin ekranında sağda ayar yazıyor oraya basıp yapabilirsiniz. Bendeki necvox 9833 HD black edition. Config menüsünü de kullanabiliyorum aracıma sabah bindiğimde tekrar inceler, fotoğraflarla desteklerim. :)
. Teşekkür ederim ayrıca benimkide necvox black edition serisi saat ayarını dediğiniz yerden buldum ancakcomfing ayarlarda hala sıkıntı var resimlerinize ihtiyacım var bu konuda

necvox platinum ise yardımcı olabilirim

karaoglan link' Alıntı:
necvox platinum ise yardımcı olabilirim
necvox ta klip izlemek istiyorum ancak bir çok format denedim açmadı klipleri hangi formata dönüştürmeliyiz sizce

Takip.

Armut38 link' Alıntı:
necvox ta klip izlemek istiyorum ancak bir çok format denedim açmadı klipleri hangi formata dönüştürmeliyiz sizce

avi formatına dönüştürünce izleniyor.

Armut38 link' Alıntı:

Videoları bilgisayarınıza youtube downloader ile indirin (uzantısıyla hiç oynamadan) sonra format factory isimli programın içinden .avi kısmını seçin, açılan küçük pencereden çıktı ayarına basın. Çıktı ayarı kısmında orta kalite ve yükseklik seçili olsun. Video formatı divx olacak video boyutu da 800x600 olacak. Bunları yapın garanti veriyorum çalışacak :)

Armut38 link' Alıntı:

platiumda da mı bu sorun var?
her forrmatı desteklio die biliodum

www.youtubevideoindir.org sitesinden klipleri 1280*720 indirin on numara oluyor. klip boyutları 30~70mb arası değişiyor.

Geri