Astra Sedan

yasmincafe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
astra sedan almayı düşünüyorum sizinde fikirlerini zi ve önerilerinizi almak istiyorum yakıtı gidişi sorunlumu sorunsuz mu bilginiz varsa yazarsanız sevinirim yada sedan hakkında böyle bi konu açıldıysa link atarsanız sevinirim herkese kolay gelsin

düşündüğüm model astra sedan cosmo xenon paketli model 40.000 bin ytl fiat nasıl iyimidir

çok hoş bi araba bence iyi seçim cosmo zaten mükemmel Xenon oldumuda tadından yenmez herhalde 1.3 CDTİ ını git test et bence bi acentada

bence o araçta benzinli daha mantıklı bi seçenek.1,6 115hp anca kaldırır ama 1,3 kalkışta çok zorlar.hb'teki cdti bile 2. we3. witeste fena deil ama ilk kalkışı çok kötü.sedan kullanmadım ama daha yumuşak ayarlı amortisörlere sahip olduğunu duydum konfor açısından çok başarılıymış....

hb niye düşünmüyosunuz yanıltmak gibi olmasın ama bence sedan modeli estetik olarak güzel değil tabi bu şahsi fikrim zevkler ve renkler tartışılmaz

bagaj olmadığı için hb düşünemiyorum ama astra larda hoşuma gitmeye başladı yakıtı da iyi ise eğer kesin astra seden dizel alıcam

hatchbacklerde bagaj olmadığı fikrine nerden kapılıyorsunuz ki?
f kasa hatchback var bende epeyde başarılı bi bagaj hacmim var

ben yeni astra hb lerin bagajının bana yetmeyeceğini düşündüğüm için bagaj yok dedim

astra sedan gerçekten görüntü olarak pek hoş durmuyor bizzat inceledim konfor olarak gayet iyi ama ben ısınamadım tabi tercih senin

astralar uzerınde benım tercıhımde hb olur...kolay gelsın...

Geri