Slm herkeze hemen konuya giriyorum bodozlama aracim 2011 opel astra sport tourer model aracim da gecenler de ( sağ arka donus sinyali ariza) diye bir ariza verdi 1 yil oncede boyle bir sriza vermisti ampulu patlamisti neyse degistirmistim o zmn sinyal yanmaya basladi ama bilgi ekraninda hala ariza sinyali vermeye devam etti bende cozemeyince oto elektrikciye gittim obd ye bir kablo takip sifirladi be duzeldi. Neyse gecenlerde yine ariza verdi sokup baktim ampuller saglam ve calisiyorlardi aradtirdim kurum gibi bir olay olma soz konusu dediler soketleri zimparaladim iletkenlik azalmistti zimparalayinca duzeldiler fakat sinyal yine huzli yanip ariza gosteriyordu ben de sol arka stopu soketinden cikartip sag tara takayim bakalim ariza vericek mi dedim soldan cikartigim gibi orasida ariza verdi (sağlam olduğu halde ) kisacasi 2 side calisiyor ama ariza var diye uyari veriyor bende su internette satilan elm327 diye bir obd2 cihazi aldim programini kurup hata kodlarini sifirlama yaptigi icin ama hangi programi kullandiysam hata kodu bulunamadi diyor. Su sinyal uyarisini nasil silicem yardim edin lutfen
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi