Astra Yardım Acil....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chkLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chkLL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle Merhaba.Aranıza yeni katıldım.6 senedir opel astra kullanıcısıyım.Aracıma ufaktan modifiye yapmak istiyorum.Ucuz yollu tavsiyelerinize açığım.Şu an elimde BSA 17" jantlarım var ve 205-45-17 ebatlarında lastıgım var.Yeni Aldıgım Eibach 3.5 cm spor yay ile sade bir görüntü yakalamak istiyorum.Extra olarak göze hoş gelicek fikirlerinizi bekliyorum.Herkeze şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar......;)

2 numara cam fılm & angel ön far , led arka stoplar olabilir mesela...

tesekkur ederım onerılerın ıcın fılm konusunda bende hem fıkırım bugunde almıs oldugum bır kac fıkır hosuma gıttı.far ıcını sıyah sprey boya ıle karartma,tavana parlak sıyah folya cekerek cam tavan görüntüsü verme,tamponun sag kosesıne bass kabınlerınde bulunan borudan ekleme,ön panjurda bulunan opel amblemını sadece Z seklınde bırakma ve kırmızıya boyama son olarakta aracın sag tarafından parmak kalınlıgında ınce serit çekme...

evet soyledıgınız eklemelerde aracı hoş tutar ,, bu arada aracınızın rengı nedir =?

beyaz renk :D

O zaman dahada güzel durur :)

Body kit,xenon krom cam çıtası

en azından kendi aracımda var :D

Arkadaşlar öncelikle Merhaba.Aranıza yeni katıldım.6 senedir opel astra kullanıcısıyım.Aracıma ufaktan modifiye yapmak istiyorum.Ucuz yollu tavsiyelerinize açığım.Şu an elimde BSA 17" jantlarım var ve 205-45-17 ebatlarında lastıgım var.Yeni Aldıgım Eibach 3.5 cm spor yay ile sade bir görüntü yakalamak istiyorum.Extra olarak göze hoş gelicek fikirlerinizi bekliyorum.Herkeze şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar......;)
astranızın modelini hattaa resmini eklerseniz daha yardımcı olabiliriz size

konuyu buraya açmasa çok daha yardımcı olunur

slm

Lastik ebatlarnı ben biraz düsün derim türkiye şartlarında dar yanaklı lastikler araç için hem süspansiyon açısından hemde ani yarılmalar yapabilir..kolay gelsin.

Geri