astra yeni kasa satışları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramo44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramo44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar yeni kasa astra alıcam ama ilanlarda 3.00 km de 5.000km.7.000km astralar görüyorum insanlar o kadar para verip niye satarlar anlamadım kafam karıştı eski clasik kasa mı yeni kasa mı arasında kaldımm düşüncelerini paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler

Büyük ihtimal yakıttan satıyorlardır yada 1.6 115lıkler kaldırmıyorsa o yuzdendır bır sorunu oldugunu duymadım

Daha öncede böyle bi konu açılmıştı..Çoğu imkanı olan kişi aracı denemek amaçlı alıyo memnun kalmayınca değiştiriyo satılığa çıkartıyo..Araçtan herhangi bişikayet geldiğini duymadım bende..

her aracın vardır böylse satıcıları. millet para yok kredi borç harç ile alıyo sonra kaldıramıyor, iflas veya para ihtiyacı vs vs .

şimdi baktım sahibindende 2010 ve ustu 122 golf, 241 focus, 158 astra var. yani her markanın almayı bilmeyen alıcısı ve sonra satıcısı olan müşterileri var . :)

Astra temizdir. benide gıdıklıyo almak için ama şimdi değil ilerde inşAllah

Daha öncede böyle bi konu açılmıştı..Çoğu imkanı olan kişi aracı denemek amaçlı alıyo memnun kalmayınca değiştiriyo satılığa çıkartıyo..Araçtan herhangi bişikayet geldiğini duymadım bende..

aynen buna tıpa tıp benziyen bir konu ben açmışdım :D yeni astralar peynir ekmek gibi satıyor her geçen günde yollarda çevremde oturduğum yerde sayısı artıyor araç güzel sorunsuz ama satanlarda sanırım bir şeyini beğenmiyor satıyor yani arabanın bir sorunu olduğundan değil sanırım sürüş tarzıyla ilgili

Onların parası çok, Allah kaza bela vermesse 5-6 yıl bineriz.

insignialarda ilk çıktığında bu kafa kurcalayıcı sorular çıkmıştı.

Beğenmeyeler tabiki olacaktır o araçtan beklentilerine bağlı.Ama malesef krediyle otomobil alıp altından kalkmayıp satanların sayısıda çok fazla.

bende 1.3 ctdı vardı araç çok ağırdı şehir içinde onun için sattım yeni kasalarda da bu sorunmu var diye öğrenmek isterim tabii ki 1.3 almayacağım 1.6 bakıyorum teşekkürler

Büyük ihtimal yakıttan satıyorlardır yada 1.6 115lıkler kaldırmıyorsa o yuzdendır bır sorunu oldugunu duymadım

1.6 115 hp arabada kasanın kaldırmama problemi yok, 1.3 cdti da var. bunun dışında keyfine göre değiştiren ve kredi sorunu yaşayanlar da çok... her tip alıcı satıcı var yani... olayı sadece arabalara bağlamamak lazım. ama kendi adıma şunu söyleyebilirim, 1.3 cdti bir daha düşünmüyorum...

Geri