Astracılar sizce bu cant nasıl?

maximize

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
11016716_918426_e1yp932.JPG

Evet arkadaşlar 2008 model astra h 5x110 18 cant bulmak çok zor onun için 112 bijon aralığını tercih etmek zorundayım die düşünüyorum.Daha önceden ofsetli cant seçeneklerine bakıyorum ama malesef baktığım her resimde cantı göstermediğini gördüm 18 olarak takılan ofsetli jantlar 17 gibi gösteriyor.Bir çok marka model var ama 5 koldan başkası yalan gibi sizce bu model nasıl yorumları merak ediyorum çok sade duruyor belki ama gri siyah camlı bir astraya gitmez mi sizce? :)
Bu arada bu cant 1400YTL.değer mi?

bence guzel yanıı bunu 19" sw yapabılısn sıgıyor nasıl sa

ben buna benzer 17 taktrdm yalnız yay istio :)

yay var satalım hemen:) dizel olsa 19 bile takarım performans kalmıyacak bu sefer 18 ideal bence.

hevesini kursağında bırakmak istemem ama 5*112 işine hiç girme derim. kiminde tutuyo ama tutmayıncada ön düzen kalmıyo. ayda 4 kere rot balansa girmek zorunda kalırsın diyorlar. bende bakıyorum janta hatta arkadaşımın 5*112 ava jant ilanı var sitede. 600 tl ye hemde. onu almayı düşünüyodum ama kimse tavsiye etmedi. ben önümüzdeki hafta jant araştırcam ankarada. (5*110) bi kaç tane buldum hatta ama fotoları yok. fotoları koyarım önümüzdeki hafta, beğendiğin olursa yardımcı olurum burdan.
araştırmadan alma bide acele etme derim!!!

o jantı bir siyah astrada ve beyaz a3 de gördüm.beyaz a3 de çok güzel duruyordu. Bunun yerine Matrix e bak derim.5 kollu

arkadaslar kesınlıkle 110 almayın bnm aracımda war 18 sureklı bujon yıyo ve uzun vadede problemler cıkıyor..tam adı aklıma gelmıo ama söle tarıf edıyım bujonların gırdıgı dısklerın onundekı yuvarlak tabakayı bujonlar yıyo ve yalama yapıo ve bujonlarınızz o tabakada tam durmuo sıkıntı yasanıo ve bı arkadasın söyledıgı gbı rotbalans işi..bnm fıkrım tecrubeyle sabıttır..6 ay kullanıcam sonra degıstırırım dıosan hıcbı sıkıntı cekmessın ama 2 yıl gbı bı zaman dılımınde mutlaka problem yasarsın..

Şimdi şöyle bişey var ben bunu baya araştırdım 5X110 ile 112 arasında 2-3mm bi fark var.Bijon basına 0,46mm geliyor bunu kapatmanın 2 yolu var oynar başlılı bijon yada somun ama böyle birşey yaptıracaksanız kesinlikle oynar başlıklı bijon diyorum gayette güvenli olduğunu söylüyorlar.Şimdi oynar başlıklı bijon nedir onuda açıklıyayım.Almanyadan patentli ve TÜV belgeli bir uygulama sistemi.Bijonun veya somunun kafası sabit olmadığından otomatik merkezleme yapıyor artık çoğu araçta var X5,Toureg gıbı oynarbaslıklı bıjon ıle cıkıyor.Şimdi dünya devi markalar bu sistemi kulanıyorsa biz neden kulanmayalım.Oynar başlıklı bijon heryerde yok kaliteli yerlerde aramak gerekiyor.5X112 başka seçenek yok :)

oynar baslıklı bıjon dedıgınız sabıt bıjona oynayan bı parca takılıo ve o boslugu o alıyo bnm aracımdada wardı ve suan sorun yasıyorum..bnm tecrubem bu snın dedıgınde dogru olabılır ama bnm yasadıgım olay bu..hatta gecen hafta opel team deydım mustafa ustayla konustum kesınlıkle bu jantları degıstır dedı yoksa bu sorun sureklı basını agrıtır dıo..ustaların söyledıkleri..

Şimdi şöyle bişey var ben bunu baya araştırdım 5X110 ile 112 arasında 2-3mm bi fark var.Bijon basına 0,46mm geliyor bunu kapatmanın 2 yolu var oynar başlılı bijon yada somun ama böyle birşey yaptıracaksanız kesinlikle oynar başlıklı bijon diyorum gayette güvenli olduğunu söylüyorlar.Şimdi oynar başlıklı bijon nedir onuda açıklıyayım.Almanyadan patentli ve TÜV belgeli bir uygulama sistemi.Bijonun veya somunun kafası sabit olmadığından otomatik merkezleme yapıyor artık çoğu araçta var X5,Toureg gıbı oynarbaslıklı bıjon ıle cıkıyor.Şimdi dünya devi markalar bu sistemi kulanıyorsa biz neden kulanmayalım.Oynar başlıklı bijon heryerde yok kaliteli yerlerde aramak gerekiyor.5X112 başka seçenek yok :)
onur yalova yoluna merdes servısi gecıyosun lassa var mustafa abi yardımcı olur fatıh abı gonderdı dersın yada almıra otel orda jant duzeltme tamır bakım yerı var fatıh abı sor orda sana yardımcı olurlar ;)

Geri