Astrada Test Modu Ne Demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Bu test modu hikayesini bilen var mı??

coolant temp. speed. range vs... bazı şeyler adı üstünde zaten anlaşılıyor da bilmediğim pek çok bilgi mevcut o "test mode" menüsünde... bus000000000 vs... garip listeler var... bikaç yerde ustalara da sordum bilmiyorlar.

Bu test modu hikayesini bilen var mı??

astra h için konuşuyorum....araba çalışıyorken,-radyo açık yada kapalı farketmez- settings tuşuna bikere normal basıyorsun..sonra birkez de 10sn boyunca basılı tutuyorsun bip sesi geliyor ve "TEST MODE" yazıyor ekranda ve gidiyor o yazı...sonra BC tuşuna basıyorsun yol bilgisayarı kısmına geliyorsun ve tekrar BC ye basınca test modu ekranına girmiş oluyorsun...sürekli BC tuşuna basıyorsun..yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ekranlık bilgi var...mesela arabanın dijital hızı ve hararet i gösteren bi kısım da var...ve bu konu daha önceden açılmış hatta bi arkadaşımız resimle göstermişti nasıl kullanılacağını

coolant temp. speed. range vs... bazı şeyler adı üstünde zaten anlaşılıyor da bilmediğim pek çok bilgi mevcut o "test mode" menüsünde... bus000000000 vs... garip listeler var... bikaç yerde ustalara da sordum bilmiyorlar.

ben de geçen gün arkas altunizade deki servis elemanına test mode dan bahsettim şaşırdı bilmiyormuş o da:sorry:

daskinoglu çok tşk ederim hemen denicem az sonra araba inip:))
peki astranın böyle gizli kapaklı başka özellikleri var mı???

Bunlar aracının bakımlarını arızalarını kendileri haleden son kullanıcıya yönelik uygulamalar..

peugeot 207 arız kodlarını ve açıklamalarını bile veriyor son kullanıcıya..

daskinoglu çok tşk ederim hemen denicem az sonra araba inip:))
peki astranın böyle gizli kapaklı başka özellikleri var mı???

valla serviste elamanı tec2 bağlarken görmüştüm...el freninin altında cep tel ya da vb. eşyalarımızı koyduğmuz bölüm var ya..plastik komple çıkıyor..el freninin altına doğru parmağını sok yukarıya dopru çıkart..orda bi scart girişine bağlıyorlar tec2 cihazını...işk gördüğümde çok şaşırmıştım...

bende baktım az evvel oyle bır sey var ama bır anlam veremedım

fıyat dobloların yenı cıkanlarıda ekranda hangı sensörde vs arıza oldugunu yazıyor

arkadaşlar ben de coolland level çıktı ve onaylayınca söndü
bi daha ynmadı.Soğutma suyu seviyesine baktım promlem yok seviye tam.acaba neden yanmıştır.

Geri