Astradan vazgectim Focus aldim.iyiki almisim.

epulatli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Evet arkadaslar. sonunda astara alsam mi almasam mi polimiginden kurtuldum ve 10 gun once sifir Focus Trenx Delux 1,6 Tdci Sedan aldim. cok da memnunum. eskisehir bolu diyarbakir 2080 km yaptim .simdi iyiki focus almisim diyorum.

img2821oa4.jpg

Hayırlı olsun...

Eğer jantlar alaşımsa, aynalar ve kapı tutamakları neden gövde rengi değil?

Güle güle kullan...

hayırlı olsun kardeş bende focus trend + stil paket almayı düşünüyorum en yakın zamanda bilmem ne düşünürsün?

Valla bende anlamadim acikcasi neden kapi kollari aynalar govde rengi degil. ford un sitesinde standart olarak govde rengi gosteriyo ama bu araba yurt disi uretim oldugundan herhalde govde rengi degil. araba trend delux. celik jantli. tavsiye ederim ama trend yerin ternd delux al. sony mp3 calar var delux te. muzik sistemi harika.

Bende Civic Almadan önce Focus Hb Ghia Alicaktim Ben Pazarlik Yaparken Araba Başkasina Satildi Ilginç Gelebilir.tren Lerde De Gövde Rengi Artik Kapi Kol Ve Aynalar Sizinki Eski Tren Olmasin

dün ford a gittim yeni trendlerde de artık yol bilgisayarı we hıs sabitleyici standart oluyormuş birde trendler 109 beygir olduğu için onda karar kıldım dün test ettim araba gerçekden çok iyi kaçıyor. zaten delüx daha pahalı zannedersem

epulatli' Alıntı:
Valla bende anlamadim acikcasi neden kapi kollari aynalar govde rengi degil. ford un sitesinde standart olarak govde rengi gosteriyo ama bu araba yurt disi uretim oldugundan herhalde govde rengi degil. araba trend delux. celik jantli. tavsiye ederim ama trend yerin ternd delux al. sony mp3 calar var delux te. muzik sistemi harika.

Bizim şirkette bunların station wagonlarını kullanıyor... Oldukça atik çabuk hızlanabilen bi araç. Ben denedim. Ancak bizimkilerin müzik sistemi Sony Mp3 değildi hatta CD çalarları cızırtılıydı onun dışında bi eksi özelliğini görmedim...

Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Ancak gövde rengi kapı kolları ve aynalar yazıyorsa standart donanım da ve sende yoksa bu konuyu bi araştır derim.

Saygılar.

Geri