astrayı nadasa bırakıyorum

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar. benim bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 2000 astramı askere gideceğimden dolayı 5 ay kadar kullanmayacagım bu süre içerisinde araba kapalı garajda kalacak akünün kutup başlıklarını söküp bıraksam bunun bi zararı olurmu aksi takdirde hiç çalıştırılmazsa şarj etmeyeceğinden akü biticek... şimdiden teşekkürler...

olmaz öyle yapanız lazım zaten.

ayrıca kullanım kitapçığı varsa daha detaylı olarak orda yazıyor

arabayı bana bırak 5 aylıkda benzin bırak akü hiç bitmez:D

Net bir bilgim yok ama kutup başını sökersen teyiple ilgili sorun yaşayabilirsin..Şifre falan...Ama emin değilim..Yanlışsa düzeltilir zaten...

arabayı bana bırak 5 aylıkda benzin bırak akü hiç bitmez:D

hiç uğraşma abi
al askere götür onuda :D:D

Arkadaşlar,
Burası LAFI LAFI AÇIYOR Başlığı değil.

TEKNİK SERVİS.

daha önce de bu tarz uyarılar yaptık. Biraz daha ciddiyet takınalım. En azından arkadaşımızın problemini çözmeye yönelik önerilerinizi yazın, sonra "BİR NEBZE" latifede bulunun.

TEKNİK SERVİS başlığı altında yazdığımız yazılarda daha dikkatli olalım.

Bence aküden sorun çıkmaz.Lastiklerin balans yapmaması için arabayı takoz üstüne almalısın.

Arkadaşım opellerde aküyü sökmen akünün bitmemesini sağlar tamam.
Ama aküyü tekrar bağladığında karşılaşacağın 1. sorun teybin çalışmamasıdır. Onun için öncelikle teybin kodunu bilmen gerekiyor.
Daha sonra lastiklerin sürekli aynı noktaya bastıklarından lastiğinde balans yapabilir ve geldiğinde sanki sevincinden hoplayan bir arabam var diyebilirsin :) . Takoza alırsan bu problemin olmaz.
Son olarak büyüklerin dediği gibi yatan araba çalışandan daha çok sorun çıkarır. (işleyen demir pas tutmaz misali).

Mümkünse arabanı 1-2 haftada birkaç km yol yapacak birisine bırak.

cevaplar için teşekkürler arabayı birine bırakmayı düşünüyorum aksi halde dediğiniz gibi daha çok problem çıkaracak...

Geri