Ateşleme Bobini Yaylı Sigorta

ZEYBEKOGLU

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar Corsa D 1.2 aracımda sarsılma problemleri vardı alalı 2 ay oldu birden baş gösterdi bazı arkadaşlar bujilerdendir dedi neyse bende değiştirebilirmiyim diye ateşleme bobinini cıkardım bobin ile buji arasında ucunda sigorta gibi birşey olan yay var epey oksitlenmişti 2 si çıkarıp temizledim taktım sorun düzeldi daha sonra adam gibi kontak spreyiyle temizliyim diye tekrar açtığımda cam sigorta benzeri şeylerin sargıları kopuktu 2 sinin izmirde biçok parçacı ve servis aradım hiç duymadıklarını bobinle bereber gelen bir parça olduğunu söylediler bende isini söküp araya aynı ebatlarda sarı malzeme taktım sorun yok gibi ama orjinalini kullanmayıncada içim rahat etmiyo bobin 250 lira civarı yazıktır 2 tane ufacık sigorta için sağlam modül değiştirilirmi diyorum başına gelen veya bulabileceğim biyer tarif edebilecek arkadaşlar varsa çok makbule gecicek

Ekli dosyalar

• 5222.webp
    5222.webp
    50.4 KB · Görüntüleme: 22
  • 111.webp
    111.webp
    13 KB · Görüntüleme: 20
Opel servis ozel servislerini gezin bobinlerde genelde 1-2 tanesi yanar digerleri saglam kalir. Çikma (cope gidenlerden) icinden saglamini cikararak alabilirsiniz. 5 tl atin gecin. Ben ispartada bozuk bobin bulamadim yenisini aldim eskisini atmadim cunku 3 adedi saglam birisi yanmisti. Yeni olanda yanarsa iclerini degistirerek yoluma devam edicem.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri