auto king boya koruma fiyat???

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra j aracıma auto king den 3 yıl garantili komple boya koruma fiyat olarak 200 tl fiyat aldım sizce fiyat nasıl yaptıran varmı daha önce?

Nette Biraz araştırıp kendiniz nano korumaa yapın derim yada o fiyata iyi bir çeyiz düzün :))

bence fiyat uygun, sonuçta herkesin el becerisi, yeteneği, zamanı olmayabiliyor... her şeyi biz yaparsak o adamlar ne yiyecek oldu olacak ekmek su da vermeyelim :D
geçenlerde yetkili servislerde boya koruma fiyatları ile ilgili bir şeyler gözüme çarpmıştı 300 den aşağı fiyat yoktu... Auto King kalitesine göre 200 TL uygun derim... Ama garantisi neymiş onu anlamadım... 3 Yılda boya da bi kalkma, güneş yanığı vs. olmaması için mi garanti veriyorlar?

garanti verilmesi komedi :)

en iyi boya koruma bile 6 ay civarı dayanır desek, 7. ayda gidip su boncuk testi yapıp boya koruma kalmamış, tekrar yapın diyebilirsiniz :D

en iyisi seramik boya koruma oda 1000 tl den aşağı değil ve süresi 12 ay diye biliyorum. 200tl lik boya koruma 3 sene dayanıyorsa ben hemen gidiyorum auto kinge sizde hiç düşünmeyin bile

ben izmir autokingde yeni yaptırdım 180 tl karta 6 ya böldüler, boya koruma artı killememi öyle birşey var. 1 yıl garantili.

mini onarım ve kapsamlı temizlik yapıldı, normalde 200tl idi, toplam 520 tl tuttu, 2-3 kaleme ayrı ayrı indirim yaptılar, tek boya koruma olsa belki 200de diretebilirlerdi...

boya koruma çok hayati birşey değil, ancak boya kalitesi düşük araçlara, düzenli uygulanınca boyanın parlaklığı kalıcı oluyor...

Son düzenleme:
Bende mi yaptırsam ne?

3yıl garanti verecekleri nasıl bir korumaymış o öyle :D
Bizim okuduğumuz, nano teknolojik ürünler bi senelik deniyor ki bu da doğru yıkamaya bağlı olarak değişir, öyle desek sadece ürün fiyatı bile bu rakamı geçiyor :confused:
Garanti ve uygulama ayrıntısını öğrenme şansınız varsa tekrar değerlendirelim..

Korumada nano yapmazlarsa o süreler hayalden başka bir şey değil gerçi nano bile dayanmaz.. Yapacakları en iyi şey katı wax/Sealant sürmek olur onunda ömrü en iyi korumada 2 ay civarı :) Bence bi katı wax alın daha iyi yıllarca yetecek ürün olur :)

auto king boya korumadan ne anlarmış ki?
boya korumada 3 yıl garanti ifadesi saçma olmuş zaten.
200 tl fiyata profesyonel anlamda boya koruma işlemi yapılmaz piyasada.

Geri