Avrupa Yakasında Tavsiye Edebileceğiniz Yetkili Servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan porter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

porter

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sonunda 15000km bakımı geldi astranın, halen garantisi devam ettiği için yetkili servise götürecem ama HANGİSİNE??

Dha önce gittiğiniz, servisinden, yaklaşımlarından memnun kaldığınız ya da tam tersi memnun kalmayıp, tavsiye etmeyeceğiniz, uzak dur diyeceğiniz yetkili servisleri burda belirtirmisiniz??

Bu ay sonunda götürmeyi düşünüyorum..

ha bide aracı ataköy opelden almıştım, onların servisine götürmesem garanti hususunda bi problem çıkmaz di mi?

garanti konusunda bir sorun çıkmaz...ben gerçek dolmabahçeye götürüyorum (dum) genelde bir sıkıntı yaşamadım ufak tefek eksiklikler dışında...

bende dolmabahçedeki gmall un karşısındakine götüreyim die içimden geçiriodum:)

orası benim de dediğim yer...hüseyin var servis danışmanı gerçekten ilgili ve bilgili...bence bir dene...

Gerçeğe götür dolma bahçedeki
arkadaşın dediği gibi bende hüseyin beye gitmiştim ilgili bir arkadaş.
Hüseyin Özlü : 0212 315 91 83

madem halen garanti kapsamında o zaman gerçeğe git derim ama garanti bitince yetkili servislerle uğraşma benim fikrim

Fiyat olarak farklı yetkili servisler arasında fiyat farkı yoktur umarım..

15000km bakımı ortalama kaça patlar bize..

Değişecek olanlar sadece filtreler ve motor yağı; onun haricinde bide işçilik var tabi..

(Kornanın bazen çalışmaması ve direksiyondan müzik sistemini kimi zaman kontrol edemem gündeme getireceğim diğer hususlar, haa bide ara sıra yol bilgisayarı soğultama suyu seviyesi die bi uyarı yapıo ekrana özellikle barbaras bulvarını çıkarken ve durkalk trafikte)

bak ya kafam attı gene, 0km araç alıoruz biton kıl tüy sorun çıkarıo..

Son düzenleme:
Geri