Merhaba arkdaşlar ben muzaffer.Aydında oturuyorum.20 yaşındayım.2011 model insigniamız var şuan aracımızı satıyoruz.Satılır satılmaz hemen 2011 Model Astra 1.3 CDTI Cosmo almayı düşünüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım aracınız 1.6 180 hp ve fazla yakıt tüketiminden dolayı Astra 1.3 ecoflex i tercih ettiniz,çünkü aracınız henüz çok yeni, bu kadar kısa sürede değiştirip bir alt model araç alma nedeniniz büyük ihtimalle yakıttandır diye düşünüyorum, yanılıyormuyumEverything4Life link' Alıntı:Teşekkür ederim hoş bulduk.Umarım en kısa zamanda satılır.Sahip olduğum insignia benzin'li.
Benzin fiyatları arttığı için + 180 beygir fazla geliyo bize 6 ay oldu alalı insignia'yıecelnico link' Alıntı:hoşgeldiniz. Sakıncası yoksa neden insignayı satıp astra alıyorsunuz? Bir de araç yeni sanırım 2011 yazmışsınız...
Sanırım aracınız 1.6 180 hp ve fazla yakıt tüketiminden dolayı Astra 1.3 ecoflex i tercih ettiniz, yanılıyormuyummarkopasa86 link' Alıntı:[quote author=Everything4Life link=topic=1646.msg35412#msg35412 date=1307111835]
Teşekkür ederim hoş bulduk.Umarım en kısa zamanda satılır.Sahip olduğum insignia benzin'li.
Yanlış anladınız herhalde, ben bu alıntı yaptığım cümlede Astra J yi kasdettimmarkopasa86 link' Alıntı:Çünkü bu araç, gerek tasarımı, gerek donanımı ile olsun C segment bir araca göre gerçekten lüks.