Aydın'dan Selamlar

Everything4Life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkdaşlar ben muzaffer.Aydında oturuyorum.20 yaşındayım.2011 model insigniamız var şuan aracımızı satıyoruz.Satılır satılmaz hemen 2011 Model Astra 1.3 CDTI Cosmo almayı düşünüyoruz.

Ynt: Aydın'dan Selamlar

Foruma hoşgeldiniz Muzaffer Bey, sizin için bol paylaşımlı ve güzel bir forum olmasını dilerim, Astra nıza da kısa zamanda kavuşmanızı umarım. Sahip olduunuz insignia da mı dizel motor?

Teşekkür ederim hoş bulduk.Umarım en kısa zamanda satılır.Sahip olduğum insignia benzin'li.

hoşgeldiniz. Sakıncası yoksa neden insignayı satıp astra alıyorsunuz? Bir de araç yeni sanırım 2011 yazmışsınız...

Everything4Life link' Alıntı:
Teşekkür ederim hoş bulduk.Umarım en kısa zamanda satılır.Sahip olduğum insignia benzin'li.
Sanırım aracınız 1.6 180 hp ve fazla yakıt tüketiminden dolayı Astra 1.3 ecoflex i tercih ettiniz,çünkü aracınız henüz çok yeni, bu kadar kısa sürede değiştirip bir alt model araç alma nedeniniz büyük ihtimalle yakıttandır diye düşünüyorum, yanılıyormuyum :)

ecelnico link' Alıntı:
hoşgeldiniz. Sakıncası yoksa neden insignayı satıp astra alıyorsunuz? Bir de araç yeni sanırım 2011 yazmışsınız...
Benzin fiyatları arttığı için + 180 beygir fazla geliyo bize :) 6 ay oldu alalı insignia'yı

markopasa86 link' Alıntı:
[quote author=Everything4Life link=topic=1646.msg35412#msg35412 date=1307111835]
Sanırım aracınız 1.6 180 hp ve fazla yakıt tüketiminden dolayı Astra 1.3 ecoflex i tercih ettiniz, yanılıyormuyum :)
[/quote]

Çok doğru zaten insignia'yı ben istemiyodum ilk başta.Hayalim Astraydı inş en kısa zamanda satılır da kavuşurum Astra'ma :)

Sizin yerinizde olsam bende 80-90 bin tl ye 2.0 cdti insignia almak yerine, 55 bin tl civarında cosmo ecoflex alırdım, bencede doğru bir tercih yaparsınız. Çünkü bu araç, gerek tasarımı, gerek donanımı ile olsun C segment bir araca göre gerçekten lüks. Ama özellikle altını çizerek sölüyorum, hele hele 1.6 180 hp turbo motordan sonra 1.3 ecoflex alacaksanız, bir kere bile olsa aracı kullanın, öyle karar verin derim. Benimde aracım ecoflex ve performansı benim için gayet yeterli, ama burası bir forum sitesi ve birbirimize yardımcı olmak için burdayız, demek istediğim bu motordan sonra 1.3 ecoflex size zayıf gelebilir. Mutlaka test sürüşü yapın.

İnsignia gerçekten çok güzel bir araba.Konfor bakımından'da çok iyi bence.Mutlaka test sürüşü yapıcam :)

markopasa86 link' Alıntı:
Çünkü bu araç, gerek tasarımı, gerek donanımı ile olsun C segment bir araca göre gerçekten lüks.
Yanlış anladınız herhalde, ben bu alıntı yaptığım cümlede Astra J yi kasdettim :)

Sanırsam yanlış anlaşılma olmuş :) İlk gördüğümde astra'yı çok beğendim

Geri