ayna elektronıgı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabayı detaylı temızlemeye verdım pazartesı gunu..sımdı arabanın aynalarının kumanda dugmelerı dogru durust calısmıyor.yukarı yon calısıyor onun dısında her ıkı aynada da dugmeler etkısız. yıkamacılar bızım sucumuz degıl dıyorlar tabıkı..nereye sıkayet etsem dıye dusunuyorum. nasıl tamır edılır bu kumanda.komple mı degısecek..malıyetlımıdır...kısacası yandık mı?:)))

Son düzenleme:
geçmiş olsun elbetteki suçun sahibi olmaz :)
en güzelini servis söyler bence içi su aldıysa temizlemekte gerekebilir yada belki küçük bi fiş fırtmıştır sacece

içi su almıştır; açılıp temizlenebilir...

elektırıkcıye goturdum.zaten o dedı bana ıcıne ılac kacmıs dıye..temızledıler ama duzelmedı.

temizlenipte düzelmemesi ilginç; düğmeyi söküp içini açın ve içerisine kontak sprey sıkın; ii açıldıysa düzgün toplanmamış olabilir; eğer yine çalışmazsa düğmeyi değiştirin....

Düğme 50 tl fiyat olarak benim düğmede de sıkıntı vardı ben söküp temizlemiştim 3 sene önce şimdi yine aynısını yapıyor.temizlemeye uğraşmayacağım yenisini alıp geçeceğim

hondada da oldu aynısı hatta kırdılar. gittim kabul etmediler küfür ettim bende rahatladım biraz bundan sonra buraya -200 araç dedim. geleceklerde dönecek falan baya koz kullandım yine yemedi gittim yaptırdım hondada dişleri kırmışlardı 150 tl istediler bizde Türk aklıyla silikonla tutturduk ücretsiz :D

Düğme 50 tl fiyat olarak benim düğmede de sıkıntı vardı ben söküp temizlemiştim 3 sene önce şimdi yine aynısını yapıyor.temizlemeye uğraşmayacağım yenisini alıp geçeceğim
yenisini nereden alabilirim..

Geri