Ayna rezistansı ,

vectra fırat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sol ayna rezistansına elektrik gelmiyor..Böyle bir durumla karsılasan oldumu yada bakmam gereken yerleri bilen varmı??
unnamed.webp

Kapı döşemesini söküp soketleri aşama aşama kontrol edebilirsiniz.
Aynanın hemen altında aynayı sökerken bir soket olmalı yanlış hatırlamıyorsam ilk ona bakmak lazım

Sony Z5 ile gönderildi

sigorta atmış olabilir

sag ayna ısıtıcı calısıyor , sol aynanın ısıtıcı haric bütün fonsiyonları calısıyor..
sol ayna rezistanjı ohm metre omaj gösteriyor (resiztans acık devre degil) kopuk degil anlamında.
Sol ayna kapı dösemesi 13 adet kablodan 2 tanesine sürekli elektrik gelio 12v ısıtıcıyı acıp kapatınca giden yada gelen elk yok..
sag ayna soketine de 2 det kabloda sürekli elektrik var ısıtıcıyı acınca giden yada gelen elektrik yok ama resiztans calısıyor ..
Kafam karıstı anlamadınm ben bu işi..
2 aynanında sigortaları ayrımıdır

ayrıdır.benim buzlu havada cam indirmeye bastım indi yarıda kaldı.sağ cam çalışıyordu.cam krikosu dediler motor dediler kitapçıktan baktım 10 amper sigorta atmış taktım çalıştı

Opelde sağ ve sol tarafların sigortaları farklı oluyor far sinyal sis vs.donanımlarda aynalarda muhtemelen ayrıdır bakmak lazım sigorta atmasa bile ilgili sigortayı değiştirmenizi tavsiye ederim oksitlenebiliyor

Sony Z5 ile gönderildi

Tesekkürler sagolun var olun bakacaz artık, Belkide arızayı silmeden elektrik vermiyoda olabilir havalar da buz gibi arkadas kar üstüne kar yagdı erimedide buz oldu ,, sanayi her taraf buz gidip bi adam akıllı baktıramadık kendi cabalarımızla işte bir seyler yapmaya calısıoz gerci servisi aradım sigortasını biliodur die onlarda bilmio neyse söyle tipi olmayan bir günde buluruz insallah..

Son düzenleme:
Kitapçıkta var sigorta yerleri.arıza kaydını silmekle ilgili yok

Sony Z5 ile gönderildi

Geri