b kasa kablo tertibatı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahmutq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mahmutq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mrb arkadaşlar forumda baya bı inceleme yaptım çoğunlukla b kasalarda motor ısısından dolayı kablo sistemlerinin tekrar elden geçtiğini, tesisatın yeniden çekildiğini okudum
benim merak ettiğim husus bu kablolar örneğin elden geçecekse folyo tarzı bişeylerle ısıyı kablolara yansıtmayacak bişeylerle kaplanamaz mı? çaresi yokmu? güzel ve şık olan b kasa neden bu kadar basit bir kablo yüzünden sürekli sıkıntıya düşüyor sanayıden kurtulamıyor?
fikir sahibi, çözüm bulmuş arkadaşlar var mı?

Çözümü basit Kardeşim 2 seçenek var
1.elin yatkınsa tek tek açıp izolebantla tek tek sarmak ve sonrasında benim yaptığım gibi birde üstünden bez bant geçmek
2.tesisatı bildik bi elektrik ustasına emanet etmek oda 400 tl den başlıyo

sebebine gelince sıcak motor ve kalitesiz kablo.

sıkıntı bu şekilde çözülebiliyorsa ve kalıcı olabiliyorsa vectradan vazgeçilmez tşk edrm hocam kafama takıldıydı bu husus aydınlattığınız için tekrar tşk edrm.

tesisat boruları var ben bulamadım bulabilirseniz onu geçirin kablolara hem daha şık duruyor

Ben çok ısınan ve yıprananlara özel ısı yalıtımı malzemesinden yalıtım yaptım, Malzemeleri internetten bir siteden aldım, özel mesaj atarsan aldığım yerin adresini verebilirim.

Aşağıdaki resimde ısı yalıtımı yaptığım kablolardan üçü görünüyor, ikisine metal yalıtım malzemesi ( alüminyum gibi özel bir malzeme) birinde de kumaş malzeme kullandım. Sonuç; Memnunum.

yalitim.jpg

Geri