Bagaj Aydınlatma

vectra fırat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Gecen hava karanlıkken pantizottaki ovalin birinden ses gelmediğini fark ettim...Anfiye bi bakayım diye bagajı actım göz gözü görmüyor..Kablonun biri cıkmıs onu bile göremiom!!
Bu bagaj aydınlatmaları nedense bana hep bir az gelmiştir..Niye adam gibi bir aydınlatma koymazlar bilemem..
Neyseki elimde 3 lü özel ledlerden vardı kablo kalabalıgı yapmadan bugün ilk işim bu oldu..
20170208_155852_LLS.webp
Yalnız modülden kaynaklı olsa gerek kendi akkor ampülü olmadan ledler yanmıyor !!!

Gecen hava karanlıkken pantizottaki ovalin birinden ses gelmediğini fark ettim...Anfiye bi bakayım diye bagajı actım göz gözü görmüyor..Kablonun biri cıkmıs onu bile göremiom!!
Bu bagaj aydınlatmaları nedense bana hep bir az gelmiştir..Niye adam gibi bir aydınlatma koymazlar bilemem..
Neyseki elimde 3 lü özel ledlerden vardı kablo kalabalıgı yapmadan bugün ilk işim bu oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 19579
Yalnız modülden kaynaklı olsa gerek kendi akkor ampülü olmadan ledler yanmıyor !!!

Akım kontrolu olduğu için BCM ledleri takınca ampulu patlak olarak görüyor ve voltajı kesiyor.O yüzden.Size katılıyorum bagaj genelde karanlık oluyor ilave aydınlatma şart.

Enteresan bende çalıştı.bagaj aydınlatmaya aynı anda el atmışız geçen haftasonu baktım fazladan smd şerit led var taktım bagaja kurtuldum o sarı ışıktan.6lı sağa 6 sola silikon bant ile sabitledim bıraktım.deneyip ışıklandırmasına bakmamıştım unutmuşum dün bagajı bi açtım ki çılgın bir aydınlık var :)
fcf9d2a3bbf05a3b283b5d551f7bb47f.jpg

Ampulu söküp soketine direk takın kabloları yanması gerek.eğer ampul takılıyken soketinden değilde sarı ampulün bağlı olduğu bacaklatından alırsanız tetiklemeyi ampulsuz yanmaz bu sefer bcm ile ilgisi yok direk çalıştı bende

Sony Z5 ile gönderildi

Enteresan bende çalıştı.bagaj aydınlatmaya aynı anda el atmışız geçen haftasonu baktım fazladan smd şerit led var taktım bagaja kurtuldum o sarı ışıktan.6lı sağa 6 sola silikon bant ile sabitledim bıraktım.deneyip ışıklandırmasına bakmamıştım unutmuşum dün bagajı bi açtım ki çılgın bir aydınlık var :)
fcf9d2a3bbf05a3b283b5d551f7bb47f.jpg

Ampulu söküp soketine direk takın kabloları yanması gerek.eğer ampul takılıyken soketinden değilde sarı ampulün bağlı olduğu bacaklatından alırsanız tetiklemeyi ampulsuz yanmaz bu sefer bcm ile ilgisi yok direk çalıştı bende

Sony Z5 ile gönderildi

Ohhh elinine saglık cok güzel olmuş!!
Valla benim bagajda 40 lık bas kabini zaten o ışıgı tamamen kesiyodu asagıda sag sol kapkaranlıktı hic bir sey görünmüyordu gec bile kaldım..3 Tanesi canavar gibi aydınlattı!!
20170208_194834_LLS.webp
20170208_195743.webp

Ben elektrigi (+/-) kablo kesmeden izalosyonunu az sıyırarak ek aldım..
bende lamba sökükken yanmıyor..Ama lamba takılı iken acar sonra lambayı cıkarırsan yanmaya devam edio..

Tapatalk kullanıyorum.yani mobilden ekliyorum pc den pek yüklemiyorum foto zaten telefonumda olduğundan.

Sony Z5 ile gönderildi

Tamda net goremedim ama led serid e lehim yaptıgın yerler acıkta kalmıs gibi eger acıktaysa yazın piknige falan giderken tas tava koyarken kısa devre olasılıgı var izole etsen ii olur..

Lehimlerin üstünde Silikon bant var şeffaf.o yüzden lehimler görünüyor

Sony Z5 ile gönderildi

Geri