2015 model Astra J Sedan Sport/Stil donanımlı aracıma rutin bakım yaptırdım,arkadaşım tavsiyesiyle sanayide yetenekli bir usta buldum (16 yıl tecrübeli, uzun yıllar Opel yetklili servisinde çalıştıktan sonra kendi yerini açmış, samimi ve aldatma zihniyeti olmayan bir insan) sizinle bedeli paylaşmak istedim aklınızda bulunsun.
Usta bazı markalarda oldukça tecrübeli Hava ve polende GM önermiyor . Yağ filtresi mutlaka GM olmalı dedi, Buji mutlaka GM olmalı dedi. Balata Delphi olmalı dedi ( GM ve BOSCH çok sert olduklarından önermiyor)
Araç km: 26063
Castrol Motor yağı 4,25 Lt 130TL
Hava filtresi (Motocar) 30 TL
Polen (Motocar) 25 TL
Yağ filtresi (GM) 35 TL
Buji (GM) 120TL
Temizlik Spreyi 5 TL
Balata ( Delphi) 100 TL
İşçilik 100 TL
Yıkama (İç,dış,motor) 30 TL
Kıymetli dostlar paylaşımımın ve tercihlerimin sadece beni bağladığını hatırlatırım, siz yaptırmak ve/veya tercih etmek zorunda değilsiniz.
Usta bazı markalarda oldukça tecrübeli Hava ve polende GM önermiyor . Yağ filtresi mutlaka GM olmalı dedi, Buji mutlaka GM olmalı dedi. Balata Delphi olmalı dedi ( GM ve BOSCH çok sert olduklarından önermiyor)
Araç km: 26063
Castrol Motor yağı 4,25 Lt 130TL
Hava filtresi (Motocar) 30 TL
Polen (Motocar) 25 TL
Yağ filtresi (GM) 35 TL
Buji (GM) 120TL
Temizlik Spreyi 5 TL
Balata ( Delphi) 100 TL
İşçilik 100 TL
Yıkama (İç,dış,motor) 30 TL
Kıymetli dostlar paylaşımımın ve tercihlerimin sadece beni bağladığını hatırlatırım, siz yaptırmak ve/veya tercih etmek zorunda değilsiniz.