bakım yaptırdım? kazık mı yedim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. öncelikle merhabalar herkese.
2001 model 1.4 benzinli corsa sahibiyim. arabamı 1 sene önce aldım ikinci sahibiyim. aldığım zaman makinaya sokmuştum, problem olmadığını söylemişlerdi ve çok fazla kullanmadığım için daha yeni bakıma götürdüm. ne gerekiyorsa bakılsın ve bazı sorunlarımda vardı onları hallediyim dedim. bir tanıdık vasıtasıyla servise götürdüm. sonuç :
ön disk : 100YTL
Ön balata :50YTL
Devirdaim :60YTL
Triger seti:150YTL
Buji:20YTL
V kayışı:25YTL
hava filtresi:8YTL
Yağ filtresi:5YTL
Benzin filtresi:8YTL
Polen filtresi:8YTL
Yağ:35 YTL
3 silecek:45 YTL
far Ampülü:10YTL
Rot başları ön (sanırım Rotil deniyo):50YTL ve 150 ytl de işçilik verdim. :sorry: bütün parçalar GM'nin. sizce normal mi? :confused:
Ayrıca radyotör tıkanmış tamir olmuyomuş. alümünyum olduğundan kimyasal maddeler paslandırıyomuş. radyotörde ön panelin arkasında olduğundan ön panel sökülcekmiş mış müş...onun içinde 120 YTL parça ve 100 Ytl işçilik istedi. Yaptıramadım. Donuyorum :) Yaptıracağım ama fiyat normal mi bilmiyorum, kazıklanıyosam an azından bundan sonrası için başka bi servis bulayım.
Yardımcı olursanız sevinirim...

önce kendınızı uye arsıvınde tanıtmalısınız aksı taktıdrde konunuz kılıtlenecektır tesekkurler

ok şimdi oldu... hayır gayet normal fıyatlar 20-30 ytl oynamıs gıbı ama olur o kadarda. yok kazıklanma gıbı bırsey yok anca

mesajlarımda gördüm ve gerekli lansmanı yaptım. kusura bakmayın biraz aceleci davrandım. teşekkürler uyarı için...

tabı hepsı ıcın gecerlı ya sımdı bı tofas parcası degıl onun ıcın bıraz yuksek cıkmabılıyo mesela 5-6 parcacı gezsen kendın alson daha ucuza bulacagından emınım ama bunlar yapılacak ısler onun ıcın normal ya ama o kalorıfer radyotorune cok ıscılık yazmıslar gıbı ama anca

çok teşekkürler. cidden beni rahatlattın. dün parayı verirken düşüp bayılacaktım. :) çünkü ben bu kadar sorun beklemiyodum fiyatlarından da habersiz olunca araştırmadan direk götürdüm diye kendime kızdım ve acaba kazıklanmış olabilir miyim diye düşündüm.
Radyotör içinde farklı bir kaç servise de danışıyım o zaman.
Tekrar teşekkürler.

yok ya baksana nelerı nelerı degısmıs adamlar fıyat gayet normal bende fıyat cıkardım sımdı senın lıstenle bende bu fıata anca yaparım

Arkadasim iyiki sen Almanyada yasamiyorsun.Eger bu arizalar ile burada bir servise gitseydin rahat 800 Euro öderdin.Dua et Türkiyede iscilik ve parca ucuz.

Bende de aynı araba var. Tüm parçalar ve işçilik bence gayet uygun. Nerde yaptırdın.Aklımızda olsun. Biz de senin isminle gider yaptırırız :)

Geri