Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracın menü kısmına girin. Orda kalan yağ ömrü yüzde şeklinde gösterir. Buda servis zamanını gösterir.Arkdaslar bakima kalan km nerde yaziyor birde bazi gosterge ortadaki turuncu yer benim digerlerine gore farkli sebebi nedir hani kalan yakit mesafe vs hepsini gosteren bende onlar yok
Cok tesekkur ederim mustafa beyAracın menü kısmına girin. Orda kalan yağ ömrü yüzde şeklinde gösterir. Buda servis zamanını gösterir.
Arkdaslar bakima kalan km nerde yaziyor birde bazi gosterge ortadaki turuncu yer benim digerlerine gore farkli sebebi nedir hani kalan yakit mesafe vs hepsini gosteren bende onlar yok
Benimkide ayni 2013 sportBahsettiğiniz menü yapısı bende de yok. Model yılı ile alakalı olabilir. Benim aracım 2013 model. Sizinki kaç model?
Benim araba 2012 makyajsız model. Yol pc leri farklı olabilir. Ama mutlaka vardır iyi bakın derim.Bahsettiğiniz menü yapısı bende de yok. Model yılı ile alakalı olabilir. Benim aracım 2013 model. Sizinki kaç model?