Bakımdan sonra titreme ve boğulma

akinalbakir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar geçen pazartesi aracı bir tanıdığım aracılığıyla bir ustaya götürdüm ve bakım yaptırdım ancak bakımdan sonra aracı ilk çalıştırdığımda rölantideyken bir titreme ve ilk 10-15 dakika boyunca gaza basınca boğulma olmaya başladı.(sanırım motor ısınana kadar) Ustaya telefonda sordum ancak subapları yanmıştır dedi. Bakımdan önce hiçbir şey yokken bakımdan sonra olması bir tesadüf müdür sizce yoksa usta bir şeyi yanlış yapmış olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba öncelikle Hoşgeldiniz.

aracınızı ve kendinizi tanıtırsanız, ayrıca bakım ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsek , elimizden gelen birşey olursa !!!!

Öncelikle hoşgeldiniz. Hüseyin hocamın dediği gibi kendinizi tanıtırsanız isminizle hitap etmekten memnun oluruz. Aracınızla ilgili olarak bakımda bujiler değiştimi ? Biraz bilgi lazım LPG ayarıyla oynadılarmı vs vs..

Öncelikle hoşgeldiniz. Hüseyin hocamın dediği gibi kendinizi tanıtırsanız isminizle hitap etmekten memnun oluruz. Aracınızla ilgili olarak bakımda bujiler değiştimi ? Biraz bilgi lazım LPG ayarıyla oynadılarmı vs vs..
Tabii kusura bakmayın yeniyim bilemedim forumun raconunu. Adım Akın 25 yaşındayım 76bin km 2010 model Opel Astra Essentia kullanıyorum 2 sene oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar arabamdan çok memnunum. Lpg ayarlarıyla oynadılar evet yakıt tüketimi birazcık artmıştı ilk takıldığı zamana göre onun için bi bakın demiştim. Lpg ve aracın 75bin bakımını ayrı yaptırdım. Lpg için Olgun otoya gittim şaşmaz'da. Bakıma da dedigim ustaya goturdum. Bujilere baktı ama iyi dedi degısmedi filtreler ve balatalar degisti sadece. Tesekkurler simdiden.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazmayı unutmuşum aracım Astra H bu arada.
683bd708c6ebc9f3324a836d73ef574f.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman şu şekilde yapalım öncelikle aracınızı benzine alın 1-2 gün takip edin sorun olacakmı ? Sorun olmazsa suçlu LPG dir. Ancak benzindede aynı sorun varsa bakmanız gereken aracınızın motor kısmıdır. Sizin aracınızda subap eritme durumu yok. Usta sallamış gibi geldi bana. Subap eritme sorunu bizim J kasalarda mevcut.

• Beğen
Tepkiler: husooz
Geri