Bakırköyden Selamlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fifty1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fifty1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar.. 17 Şubat perşembe günü sabahı ne zamandır istediğim 2001 Model 1.4 Corsa Comfort aracımı teslim aldım aynı gün farlara ve sislere xenon bağlattım ve komple pasta cila yaptırdım. Mutluluğum kısa sürdü ve 18 Şubat Cuma günü sabah işe giderken Bakırköy Sahilyolunda yağışında etkisiyle bir servis aracına arkadan çarptım.. Mutluluğuma leke sürüldü ama yapacak bişey yok cana gelmesin.. Şuan servisde toplanıyor aracım bütün parçaları temin ettim sadece ön krom ızgarayı ve farları bıraktım.. ondada angel- yan sanayi- orjinal far arasında kararsız kaldım. krom çercevede 100 tl olduğundan belki daha uyguna bulurum düşüncesiyle almadım
Allah bütün arkadaşlara kazasız, belasız, cezasız sürüşler nasip etsin.. Aranızda bol bol vakit geçirmekden şu durumda bile mutluyum...

Geçmiş olsun, kötü bir başlangıç olmuş ama umarım bundan sonrası güzel olur

hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun
Ama 2. günde başınıza kötü br sürpriz gelmiş bununla geçmiş olsun diyelim

bu arada sizi ve aracınızı CoRsA TEAM e bekleriz

hoşbulduk arkadaşlar... evet gerçekten ilk opelimdi kötü başlangıç oldu ama inşallah sonrası güzel olacak.. Çıktığı gibi fotoları sizlerle paylaşacağım Corsa Team'ede katılıyorum en kısa zamanda hocam teşekkürler...

fatih kardeşim önümüzde ki hafta şubatın 26 sında istanbul buluşmamız var istinye parkta saat 13.00 te toplanacaklar

eğer aracın o zamana kadar çıkmazsa buluşmaya katılacak olan araçlarla iletişime geçip beraber gelebilirsiniz

imzamdan CoRsA TEAM sosyal grubuna üye olabilir
üye otomobilleri bölümünde CoRsA TEAM de yazışabilirisiniz

Hocam daha önce diğer marka araçlarımın birçok buluşmasına katıldım bu buluşmayada katılmayıda gerçekten çok isterim ama şuan mesleğim gereği gereği (turizm) pazar günüde çalıştığım için ve çalışma saatlerimin uygunluğu için bişey diyemeyeceğim muhtemelen önümüzdeki hafta saat 15.00 da mesaiyeye girmem gerekiyor. nasip diyeyim şimdilik.

geçmiş olsun. zamanında o sahil yolu sabahları işe gidiş güzargahımdı... hey gidi günler:)

geçmiş olsun. zamanında o sahil yolu sabahları işe gidiş güzargahımdı... hey gidi günler:)

:) teşekkürler hocam.. evet benimde işe gidiş güzergahım genelde osmaniye tarafından çıkardım ama o sabah sanki şeytan ordan git dedi:S bir daha kullanmayacağım zaten:D

Geri