Balikesir opelciler!!

alpay33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm.balikesir de bulunan opelciler.birbirimizle tanişalim,servis,şikayet,önerilerimizi paylaşalim.ne dersiniz?.kötü mekanlari paylaşalim diğer arkaşlarimizin da zarar görmemesi için,kaliteli servis yerlerini paylaşalim..

slm arkadaşlar izmirde yaşıyorum ama balıkesirliyim 52 evlerde ailem oturuyor

meRhaBaLar ....

beNimDe biR yaRım baLıkEsir...
YazıN oRaDa oluYorum :D BelDekenT sit. kalıyorduk...

nerede tam olarak belde kent altınoluk tarafında mı bende yazları akçaydayım bayramlarda da 52 evler de :)

slm bende merkezden.şuan opel tınaz yetkili servis de kampanya var kaçırmayın.ve illede michelin lastik diyen varsa %10 indirim var.kaçırmayın derim.ayrıca 250 tl bulan bakımlarda paspas veya yangın söndürme tüpü hediye ediliyor..

Merhabalar..Ben de yarı Balıkesir'li sayılırım.Ailenin cogunlugu orda,Balıkesir Bigadiç dogumluyum :) Her yaz Altınoluk'tayım ben de :)

opel servisi olarak tınazı değilde öz-op u tercih ediyorum her zaman
daha sıcaklar daha ucuzlar daha keyifliler :)

selamlar arkadaşlar bende balıkesir merkezdeyim...

hepinizin de bildiği gibi airbag kapağı üzerindeki korna yerleri yırtılıyor.bunun için tınazdan fiyat alıyim dedim yani bu airbag kapağını değiştirmek için.

telefon görüşmemizde elemanlar bana airbağin komple değişmesi lazım deyince benim şalter attı:mad:...

dedim ben size kapağı buliyim bana işcilik yapın dedim onada olmaz dediler.bende internetten bu kapağı buldum ve kendim değiştirdim.

ya bu servislerden nedir çektiğimiz arkadaş...

tınazda fuat bey var bana da air bag kapağı için aynı şeyi yaptı.sanayide balaban da değiştirdim öğrendim ki fuat bey de astrasının aynı kapağını buradan değiştirmiş.öğrendiğimde şok oldum.vay beee dedim olaya bak!

Geri