BALIKESİRLİ'ler, BAL-KES ler.. Biz de burada buluşalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umiteb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umiteb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bir çok ilimizden arkadaşlar birer başlık altında toplanmışlar, ben de bekledim birisi de Balıkesir için bir başlık açar mı diye ama olmadı açan, en sonunda dayanamayıp ben açtım..

Burda buluşup birbirimizi tanıyıp aynı çevrede olmamız dolayısıyla birbirimize yardımcı olabileceğimiz konular olabilir diye düşünüyorum..

Ben 10 a yakın Balıkesirli gördüm forumda daha fazlası da vardır tahminimce, bakalım kaç kişiyiz .. ;)

Aslen Balıkesir'liyim,baba ve anne hariç bütün aile orada.Bütün yaz Balıkesir'deyim.Ancak İstanbulda oturuyorum.Bal-kes'li sayabilirsiniz beni de :)

hadı bakalım konuyu gordum bızde yazalım:)

senın yazları blkde oldugunu bılmıodum bu arada...

Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar.. ilk günden iyi bi katılım diyebiliriz.. ;)

Bu arada bugün Bal-Kes imiz G.Osmanpaşa deplasmanından 1 puanla döndü, 3. lig Kademe 1 de 8 maçta 20 puanla namağlup liderliği sürdürüyor.. İlgilenen arkadaşlar vardır belki, uzaklarda da olsa kalbi Balıkesir'le çarpan..

şu an görevim icabi hakkarideyim ama gönlüm balikesirde.arkadaşlar oto alim satimi için yardima ihtiyaciniz olursa balikesir izmir yolu üzerinde yeni adliye binasi karşisinda yildirim oto galerimiz var. Yardimci olmaya çalişiriz...canin balikesirime selamlar....

Gökay sırrı ve selim kardeşler var yıldırım oto galeride, sen de 3. kardeşmisin yoksa??

hakkaride görev ne bu arada, askeri personelmisin?

Geri