bana bi akıl lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ueroglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ueroglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Geçenlerde arabanın sağ arka tarafını sürttüm ve sağ arka tekerlek üstünde sürtünmeye bağlı hafif bi göçük oluştu. gördükçe canımı sıkıyo.servise sordum 250tl ye yaparız dediler dışarda 100tl ye dediler. mayıs ayında benim kaskom yenilenecek. kasko senelik bir cam değişim hakkı veriyor. serviste kağıt üstünde cam değişimi göstertip(tabii cama birşey olmazsa) o göçük olan yeri düzelttirmem mümkün mü.onlar da ücretini zaten cam değişiminden fazlasıyla alacaklar. bana mini kaskodan kaskoyu bozdurmadan otoking de yaptırırsın dediler ama yetkili serviste bu işlemi yaptırmam daha cazip geliyo. fotolarını da çektim. Allah göstermesin satacak falan olursak ufacık birşeyden arabayı darbeliye perte cıkartıp fiyat kıracak yer arıyorlar. görseniz darbe bile demezsiniz ama görüntüyü bozuyo işte.

Son düzenleme:
kaporta hasarını ön cam gösterme olmaz sonuçta resim vs. çekilmesi gerekir...kaskonuzun o kadar hasarla bozulmaması gerekir ayrıca...sigorta acentenizden hasarsızlığınızın bozulmaması için gerekli olan limiti öğrenip kaskodan yetkili serviste boyatabilirsiniz

Arkadaş kasko dan mini hasarım var zaten demiş ama servise yaptırmak istiyorum demiş.

Kaporta işlerinde servis değil usta önemlidir. Hatta servis işi yoğun olduğu için çok özenmez.

Bence servisle ugraşma Autokinge git adamların işi bu zaten. Daha düzgün yaparlar.

cam değişkliği işiyle olmaz o. autoking hizmetinden yararlan, iyi iş çıkartıyorlar.

arakadaşlar olay aşağıda.buna göre otoking de bu işi kaskoyu bozdurmadan yaptırabilir miyim.ben istanbul da küçükköydeyim ve bana en yakın otoking nerede var acaba. saygılar.

Ekli dosyalar

• DSCF0034.webp
    DSCF0034.webp
    18.7 KB · Görüntüleme: 12
  • DSCF0035.webp
    DSCF0035.webp
    37.7 KB · Görüntüleme: 11
  • DSCF0036.webp
    DSCF0036.webp
    36.8 KB · Görüntüleme: 10
  • DSCF0037.webp
    DSCF0037.webp
    24.3 KB · Görüntüleme: 9
  • DSCF0038.webp
    DSCF0038.webp
    24.5 KB · Görüntüleme: 10
ben daha büyük bir hasar zannettim...boyatırsan sağ arka çamurluğun boyalı olmuş olacak...bence kaportayı hiç boyatmadan düzeltme yoluna git yapılacak işlem bu

http://www.autoking.org/boyasiz_kaporta_gocuk_duzeltme.htm

sonuca sende şaşaırcaksın... çizikleride rötuşlasınlar

maslakta yaptırabilirsin

AUTO KING - Merkez:
Beken Otomotiv Sanayi ve Ticaret A. Ş.
Atatürk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım 12.Sokak No:437,
Maslak / İstanbul

Tel:Faks:

bu tarz göçükler bu tür servislerde trafik sigortası ile yapılıyor. cebinden para çıkmıyor.

trafik sigortasından karşılanması için kazada her iki tarafın da belli olması, kazanın kapalı alan içinde olmaması lazım. benim baş vurum tek taraflı olacağı için trafik sigortası yatık biraz. internetten oto king i araştırdığımda ise pek de olumlu sonuçlar göremedim.yok boyayı tutturamamışlar yok az hasarlı olarak araç teslim edilmiş daha da hasarlı vaziyette araç teslim alınmış vs vs. ama maslaktaki otoking merkez olduğu için daha iyi yorum yapanlar da var ikitellideki otoking 2 yi bir eksperin tavsiye etmesi de var. bilemiyorum güzelim aracı iyi olacak diye verip daha da mahvetmesinler. isterseniz siz de bi internette araştırma yapın içinizi karartmak gibi olmazsa.

peki beyler bu işi kaskodan opel servisinde yaptırsam 2. sene kaskodan hasarsızlık indirimim yüzde kaç olur acaba? kasko şirketim axaoyak. 2. sene %60 kadar hasarsızlık indirimi veriyo.

ilk yıl 40 ikinci ve üçüncü yıllar 50 60 şeklinde olması gerekir..bu hasar için kasko bozulmaz..kaskoyu bozdurmadan yaptırma yoluna gidin bence

Geri