arkadaşlar araç ilk kalkışlarda bayağı hantal ve dik yokuşta zor kalkıyor baskı balata değiştiğinde bu hantallık gidermi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Debrajdan şüphen varsa şunları dene...
1- 2 fitese tak el frenini çek ve yavaş yavaş debrajı bırakarak kalkış dene eğer motor boğulup stop ederse debrajın iyi,ama kalkış yaparsa kötü
2- fitese takıp kalkış yap eğer sürtmeden sesizce kalkış yapıyorsa iyi
3- aracı birinci fitese tak debrajı yavaşca kaldırmaya başla debraj yolunun 3/1 de araç hareket ediyorsa iyidir.
bunun haricinde hantal ise bu arızayı başka yerde ara
Kolay gelsin
El freni bırakmadan mı kalkış denenecek ??? Normalde bile kalkmaz.
benim araba bırakın 2 yi 5 te bile yürümeye çalışıyor.ve yürüyor da,benim de debriyajım bitik o zaman..gerçi ben şüpheleniyorum yukarda kavrıyor,titreme var.gittiği yere kadar gitsin bakalım.Debrajdan şüphen varsa şunları dene...
1- 2 fitese tak el frenini çek ve yavaş yavaş debrajı bırakarak kalkış dene eğer motor boğulup stop ederse debrajın iyi,ama kalkış yaparsa kötü
3- aracı birinci fitese tak debrajı yavaşca kaldırmaya başla debraj yolunun 3/1 de araç hareket ediyorsa iyidir.
Kolay gelsin
benim araba bırakın 2 yi 5 te bile yürümeye çalışıyor.ve yürüyor da,benim de debriyajım bitik o zaman..gerçi ben şüpheleniyorum yukarda kavrıyor,titreme var.gittiği yere kadar gitsin bakalım.
. Debriyajdan çok daha pahalıdır, bilginize.
Debrajdan şüphen varsa şunları dene...
Kolay gelsin