Bir süredir kullandığım aracımı, aklımda olan ve bu siteyi keşfettikten sonra hayata geçirme kararını vermiş olarak, bugün itibari ile elimden geldiği ve gücümün yeteceği kadarıyla sizlerin parlak fikirleri ve tecrübesinden faydalanarak modifiye yapma kararı aldım. Bu başlık altında sizlere gün gün veya hafta hafta yapım aşamasını ve resimlerini paylaşacağım, olumlu olumsuz, tüm fikirleriniz benim için önemli. İşte arabamın sade halinden kareler. Takip edin..
Yapılacak olan modifiye uygulamaları:
Aracımı siyah renge boayatcağım fırın boya olacak. Opelin Siyah Safir renk tonu hoşuma gitmedi Honda'nın Kristal Siyah (p59 renk kodu bu sanırım) rengine boyatacağım.
Opel'in orginal Vectra B Yan , ön arka Tampon Ekleri
Angel Far, Stop karartma
Xenon Aydınlatma
M3 tarzı çıta spoiler
Son susturucu
Çizilmez cam filmi vs. ekonomik gücüm şimdilik bunlara benzer gibi uygulamaları kaldırıyor. Sizlerin de fikrileriyle daha güzel bi iş çıkacağına eminim.
Logosuz panjuru bizzat boyandıktan sonra görüp karar vereceğim..
35 Plakalı aracım fakat Sivas'ta ikamet ediyorum boyandıktan sonra plakada ruhsatta değişecek.
Uploaded with ImageShack.us
Daha çok aile için kullandığım araçta çok abartılı bir değişiklik olmayacak
Değerli görüşlerinizi yapım aşamasında verdiğinizde müdahele etmem daha kolay olacak. Yapılabilecekler nelerdir. İlgilinize şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Parçalar yavaş yavaş yeni görünüm için bir araya gelmeye başladı.
Yapılacak olan modifiye uygulamaları:
Aracımı siyah renge boayatcağım fırın boya olacak. Opelin Siyah Safir renk tonu hoşuma gitmedi Honda'nın Kristal Siyah (p59 renk kodu bu sanırım) rengine boyatacağım.
Opel'in orginal Vectra B Yan , ön arka Tampon Ekleri
Angel Far, Stop karartma
Xenon Aydınlatma
M3 tarzı çıta spoiler
Son susturucu
Çizilmez cam filmi vs. ekonomik gücüm şimdilik bunlara benzer gibi uygulamaları kaldırıyor. Sizlerin de fikrileriyle daha güzel bi iş çıkacağına eminim.
Logosuz panjuru bizzat boyandıktan sonra görüp karar vereceğim..
35 Plakalı aracım fakat Sivas'ta ikamet ediyorum boyandıktan sonra plakada ruhsatta değişecek.
Daha çok aile için kullandığım araçta çok abartılı bir değişiklik olmayacak
Değerli görüşlerinizi yapım aşamasında verdiğinizde müdahele etmem daha kolay olacak. Yapılabilecekler nelerdir. İlgilinize şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Parçalar yavaş yavaş yeni görünüm için bir araya gelmeye başladı.
Son düzenleme: