bbs rs (replika) nereden bulunur, nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thefish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thefish

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
17" lik o.z larımı değiştirip ofsetli bir jant takmak istiyorum.. aracı "german style" a dönüştürme projem doğrultusunda retro bir konsept var aklımda.. bu hafta sonu şeffaf sinyalleri turuncuya boyama, orjinal farların içini karartma (angelleri sökücem) gibi ufak tefek detaylar ile uğraşıcam... asıl can alıcı konu jant konusu.. bbs'in efsaneleşmiş rs serisi jantlar çok hoşuma gitmekte replikası nereden temin edilir, corsa' ya uygularken nelere dikkat etmek gerekir, ofset,ebatlar vs tavsiyesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

iyi akşamlar

Ekli dosyalar

• BBS%20RS.webp
    BBS%20RS.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 145
  • 3600712596_99afdd04c6.webp
    3600712596_99afdd04c6.webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 122
sahibindne .com.da var orda bulabılrısın 15' almanı önerırım ama bayagı bı sıkıntı cekecen on arka camurlukları bayagı genısletmen gerekecek spor yay şart bende onlardan alacaktım sonradan vazgectım 17 duz aldım ama yaparsan cok guzel ve ilk olur

Güzel jantlar ama arkadaşın da dedği gibi offsetler sıkıntı yaratabilir.Corsa C|UK sitesinde yapan biri vardı fakat arka çamurluğa teğetti jant neredeyse ölçüleri baya büyük sanırsam tabi ingiltere yolları bizimkiler gibi falsolu olmadığıdan adamlarda rahatlıkta yok değil :)

Corsa için unut bunları :)

Yapılabilecek bir iş olduğuna inansam bende çok beğeniyorum bu jantı kendi aracımı satıp mk4 golf toplardım.

Geri