BCM ile ilgili kampanya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
www.myopelservice.com sitesine üye olduktan sonra aracımla ilgili kampanya olduğuna dair uyari aldım ve serviste dosya açtırdım. Kampanya fren pedalına basılmadığı halde kendi kendine yanıp sönen fren lambasıyla ilgili. Aracın kontağını açık bırakıp fren pedalına basmadan minimum 5 dakika boyunca aracın fren lambalarının kendi kendine yapıp sönmeye başlayıp başlamadığını kontrol ediyorsunuz. Eğer fren lambaları yanıp sönmeye başlıyorsa araçta BCM (body control module) nin değişmesi gerekiyor. Aracım kampanyadan etkilendiği halde fren lambalarında sorun yok. öncelikle www.myopelservice.com dan aracınızla ilgili kampanya olup olmadığına bakın; varsa servise gitmeden önce sizde kendiniz fren lambalarınızı sontrol edebilirsiniz.

Ynt: BCM ile ilgili kampanya

DETAYLI CHECK UP KAMPANYASI ÇIKIYOR BAŞKADA BİŞE YOK

Benim araçta herhangi bir teknik servis aksiyonu yokmuş.  :)
2011 Temmuz'dan beri hiçbir güncelleme yada kampanya için çağrılmadığıma göre, beni bu saatten sonra kimse servise ücretsiz bir işlem için çağırmaz.  :)

[img=800x150]http://o1311.hizliresim.com/1h/5/u7u9x.jpg[/img]

bende de uyarı yok. ancak aracımı 2012 aralıkta aldım ilk periyodik tarihim 15bin km. veya aralık 2013 olması gerekirken aşağıdaki gibi çıkıyor doğrumu sizce?

Aracın Kilometresi  10176 km.
Lütfen aracınızın güncel km bilgisini giriniz. Böylece bir sonraki periyodik servis bakımınızın zamanını öğrenebilirsiniz.km
Güncelle
Yaklaşan Servisim
MOT
Son tarih:Aralık 2015
Online servis talebi doldurun
InspectionSon tarih:Aralık 2013 / 30000 kmOnline servis talebi doldurun

bende de aynı check up kampanyası çıkıyor. bakım zamanı olarak da avrupadaki gibi 30000 km ve ya 1yılı baz alıyo galiba. ben 14950 km de götürmüştüm bakıma gelecek bakım 44950 km yazıyo :D

Geri