Ben Bilmiyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esfan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar ben yeni bir OPEL sürücüsüyüm.Daha önce bir çok model ve marka araç kullandım ama ilk defa bir opel araca sahip oldum.Aracım 2004 model 1,4 16v Opel Astra ben size kısaca özelliklerinden bahsedeyim sizlerde lütfen bu yeni aracımın sınıfını ve temel özelliklerini bana söyleyiniz.Şimdiden teşekkürler. :)

2004 Opel Astra (Sedan)
1,4 16V motor
Elektirkli ön camlar ve yan aynalar
Çift airbag
Klima

merak ettiğiniz kafanıza takılan şeyler varsa onların cevaplarını arasanız daha hızlı çözüme ulaşırsınız, astra g si olan arkadaşlara özel mesajla sorularda sorabilirsiniz yada direk forumda astra g falan diye aratıp araçla ilgili konuşulmuş konulara bakabilirsiniz.. yoksa araçta aramadığınız kadar özellik var:D

Opel Astralar kendi içinde gl,cd gibi sınıflara ayrılmaktaymış benim aracım bunlardan hangisine girmekte ?

merhaba murat..
aracın senin imza resmindeki gibi astra classıc seninki 1.4 benimki 1.6 comfort arada ufak farklar var ön sis farı 4 cam otomatiği vs..
meftun arkadaşında dediği gibi g kasa senin aracın classıc en alt donanımlısıdır daha üstündeki donanımlı modelleri edition,cd,enjoy ve en donanımlısı elegance buradanda anlayacağın gibi g kasa yıllardır üretilmekte sağlamlığı ve özellikle üstün yol tutuşuyla kullanıcılarının(bende dahil) beğenisini kazanmıştır,yine imza resminde yazdığı gibi hala üretimdedir,ben aracımdan çok memnunum sanada kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

Sağolun arkadaşlar demekki iyi bir tercih yapmışım durum bunu gösteriyor.:pon:

Allah kaza bela vermesin arkadaşım. Bende aynı araç var, yakıt olarak fena diil. Aracınla ilgili değişiklik istediğin zaman görüşebiliriz. Ben ufak yollu bi ses sistemi, sis lambası, açık hava filtresi, angel far+xenon, spoiler felan taktırdım. Düşünürsen dediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım.

Geri