Ben geldim:)

katakulli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar..
Artık vw forumlarından buraya zıpladım.. astra classic 3 cdti konfor paket siparişimi verdim kaporamı verdim kısmetse ocak başı teslim edilecek araç.
O arada da inşallah polomu satacam ve opele geçmiş olacam :)
Astrayı hiç kullanamadım içine falan oturdum heyecanla bekliyorum artık :)

Önceden soracağım bir kaç bir şey var heyecanımı bastırsın biraz..

Polomun anahtarı sustalı ve çok alıştım astraların anahtarı nasıl?

cruise control düğmesini gördüm yanında tek düğme var ama ayarları nasıl oluyor? polomda 2 düğme vardı, biri hızı o anki sürate sabitliyor diğeri ise daha önce hangi hıza sabitlediysen o hıza alıyordu. astrada nasıl?

yağmur sensörü efektif çalışıyor mu yoksa 2 damlada bir silecek mi çalışıyor?

bir de koltuk için 8 noktadan ayarlı diyor da ben koltuğa oturduğumda 3 kol vardı nasıl 8 noktadan ayarlı oluyor?

son olarak çok heyecanlıyım, ilk 0 arabamı alıyorum polom hemen satılsa astram gelse keşke :)

Merhaba arkadaşlar..
Artık vw forumlarından buraya zıpladım.. astra classic 3 cdti konfor paket siparişimi verdim kaporamı verdim kısmetse ocak başı teslim edilecek araç.
O arada da inşallah polomu satacam ve opele geçmiş olacam :)
Astrayı hiç kullanamadım içine falan oturdum heyecanla bekliyorum artık :)

Önceden soracağım bir kaç bir şey var heyecanımı bastırsın biraz..

Polomun anahtarı sustalı ve çok alıştım astraların anahtarı nasıl?

cruise control düğmesini gördüm yanında tek düğme var ama ayarları nasıl oluyor? polomda 2 düğme vardı, biri hızı o anki sürate sabitliyor diğeri ise daha önce hangi hıza sabitlediysen o hıza alıyordu. astrada nasıl?

yağmur sensörü efektif çalışıyor mu yoksa 2 damlada bir silecek mi çalışıyor?

bir de koltuk için 8 noktadan ayarlı diyor da ben koltuğa oturduğumda 3 kol vardı nasıl 8 noktadan ayarlı oluyor?

son olarak çok heyecanlıyım, ilk 0 arabamı alıyorum polom hemen satılsa astram gelse keşke :)
sustalı,yedek anahtar normal
astrada 3 tuş var cruse için bi tanesi devre dışı bırakma biri sabitken hızlanıdrma,diğeri yine sabitken yavaşlatma,silecek yağmura göre :)
koltuk yükseltme-alçaltma ayarı sol tarafta,bel desteği sağ tarafta,dik ve düz ayarı elinizi alta atmanız lzm,ileri geri ayarı yine alt tarafta

Hoşgeldin

hayırlı olsun bu arada hoş geldiniz

hosgeldınız aramıza :) umarım eskı arac satısınız ve yenı arac teslımatınız en kısa surede olur.nerden ve kaca aldınız bu arada aracı.ocaktan sonra teslım edılecek dıye bı fıyat farkı olusturmadılar umarım.
sorularına zaten arkadasımız net sekılde cevaplar vermıs hayırlı olsun

Hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun cevaplar ve iyi dilekleriniz için..
aracı çiftkurtlardan aldım fiyatı sabitledim aralık sonunda gelecekmiş araç ocak başında alıp vergiyi biz ödeyelim dediler kabul ettim.
35.500 bu arada fiyat.

Kârlı bir iş yapmışsınız, tebrik ederim. Hayırlı olsun.

Hayirli olsun, Simdi sabirsizlikla aracinizi bekliyorsunuz. Gec olsun güc olmasin.Hayirlisi. Fotolari bekleriz artik.

aracı çıkarır çıkarmaz boya testine soktur ne olur ne olmaz

aracı çıkarır çıkarmaz boya testine soktur ne olur ne olmaz

+1 :)

Yeni aracınız hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah :)

Geri