Merhaba arkadaşlar..
Artık vw forumlarından buraya zıpladım.. astra classic 3 cdti konfor paket siparişimi verdim kaporamı verdim kısmetse ocak başı teslim edilecek araç.
O arada da inşallah polomu satacam ve opele geçmiş olacam
Astrayı hiç kullanamadım içine falan oturdum heyecanla bekliyorum artık
Önceden soracağım bir kaç bir şey var heyecanımı bastırsın biraz..
Polomun anahtarı sustalı ve çok alıştım astraların anahtarı nasıl?
cruise control düğmesini gördüm yanında tek düğme var ama ayarları nasıl oluyor? polomda 2 düğme vardı, biri hızı o anki sürate sabitliyor diğeri ise daha önce hangi hıza sabitlediysen o hıza alıyordu. astrada nasıl?
yağmur sensörü efektif çalışıyor mu yoksa 2 damlada bir silecek mi çalışıyor?
bir de koltuk için 8 noktadan ayarlı diyor da ben koltuğa oturduğumda 3 kol vardı nasıl 8 noktadan ayarlı oluyor?
son olarak çok heyecanlıyım, ilk 0 arabamı alıyorum polom hemen satılsa astram gelse keşke
Artık vw forumlarından buraya zıpladım.. astra classic 3 cdti konfor paket siparişimi verdim kaporamı verdim kısmetse ocak başı teslim edilecek araç.
O arada da inşallah polomu satacam ve opele geçmiş olacam

Astrayı hiç kullanamadım içine falan oturdum heyecanla bekliyorum artık

Önceden soracağım bir kaç bir şey var heyecanımı bastırsın biraz..
Polomun anahtarı sustalı ve çok alıştım astraların anahtarı nasıl?
cruise control düğmesini gördüm yanında tek düğme var ama ayarları nasıl oluyor? polomda 2 düğme vardı, biri hızı o anki sürate sabitliyor diğeri ise daha önce hangi hıza sabitlediysen o hıza alıyordu. astrada nasıl?
yağmur sensörü efektif çalışıyor mu yoksa 2 damlada bir silecek mi çalışıyor?
bir de koltuk için 8 noktadan ayarlı diyor da ben koltuğa oturduğumda 3 kol vardı nasıl 8 noktadan ayarlı oluyor?
son olarak çok heyecanlıyım, ilk 0 arabamı alıyorum polom hemen satılsa astram gelse keşke