Ben Yeni Bir Araba Aldım Lutfen bilgisi olan bilgilendirsin

dj_abdullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
search
Arkadaşlarım veya abilerim biz yeni 2009 model opel astra enjoy sedan 1.6Lt 115 hb modelini aldık ve araba hakkında hiçbir bigim yok araba 80.000 km de ve tup takılalı 4 ay kadar olmus beni aydınlatırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Tam olarak ne sormak istiyorsunuz? Belki bunu belirtirseniz daha net cevap alabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun.Allah kazasız,belasız bindirsin.
Bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya çalışırız ama ne konuda bilgi istiyorsun? :confused:

yakıt durumu pıyasa durumu vs bildiğiniz önemli onemsiz araba ıle ilgili her bilgi olabilir :d

Öncelikle hayırlı olsun ama 4 yaşında aracın 80 000 km de olması demek arkadaşın maşallahı var kontak kapamayıp eksozun soğumasına izin vermemiş :D

search
Arkadaşlarım veya abilerim biz yeni 2009 model opel astra enjoy sedan 1.6Lt 115 hb modelini aldık ve araba hakkında hiçbir bigim yok araba 80.000 km de ve tup takılalı 4 ay kadar olmus beni aydınlatırsanız sevinirim...
MErhabalar. Öncelikle forumda ilk mesajınız ilgili yerde kendinizi ve aracınızı tanıtmak içerikli olmalıdır. İlgili yerde kendinizi tanıtırsanız forum kurallarına uymuş oluruz.

Geri