Benim düldül..Opel-Astra F-16...Hem GLS li hem LPG li :)

rebel_police

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1957a24e78df4416866a26a.jpg

dscf0745s.jpg

dscf0734pr.jpg

dscf0737x.jpg

dscf0756n.jpg

dscf0747h.jpg
arkadaşlar forumlara arabasının resimlerini yükleyen arkadaşların arabalarının başına gelen kazaları okudukça(özellikle son günlerde) canım çok sıkıldı,üzüldüm ve aracımın resımlerını kaldırmaya karar verdim...Nazara inanırım..Kimse kusura bakmasın.Herkesten özür dilerim...

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel ama fotoğrafları çok büyük eklemişsin açılana kadar anam ağladı keşke küçülterek ekleseydin..

maşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanın
bende astra f ye satıp astra g ye geciş yaspmıştım hani bazen aramıyor değilim
acayipti ya denemedim ama ibredeki 220 hepsini vurudu belki keşke konforu felan astra g kadar olsaydı emin olki satmazdım 2001 modeldi ama ne kazası nede boyası en ufak bir kusuru yoktu :(

ben 2 yere gösterdim alırken...bi kaporta boya bırde ozel servise...yetkılı servıs uzak oldugu ıcın gıdemedım.tavan ve bagaj kapağı harıç boya oldugunu ve degısenın olmadıgını soyledıler ikiside..içimede sindi aldım...rengi en sevdiğim renk...güneş yanığı yok çizik yok denecek kadar az...117 bınde opel clup cardı var.carttan servıs kayıtlı orj km dedi istersen sordur dedi ama o arkadaşta astsubaydı guvendım sordurmadım, telefondanda bakamayız dedi yetkili servis aracı gormeleri lazımmış...zaten vaktım de kalmamıştı acil d.bakırdan donuş yaptım...şu an keyıfle bınıyorum...iç kapı kolu hariç sorunum yok... :)

2 aya kadar satıp BMW alıcam o zaman satılık ilanını görürsünüz...ilgilenen olursa araç şırnak-merkezde...

Yalnız baştaki MAAŞ ALLAH olmuş.
Doğrusu MAŞA ALLAH olacak. Araştırabilirsiniz.

ve

MAŞAALLAH diyorum :D

ben yazmadım sorun ben kaynaklı değil dikkatte etmemiştim... :)

değerli bilgi paylaşımı ve yorum için teşekkürler...

aracınız çok güzel uğur bey bende piyasada bu yıldız jantlardan arıyordum ama bulamayınca vazgeçtim bende corsa gsı jantlarını satıp baska bir jant alıcam galiba :D kazasız belasız kullanmanız dileği ile 2 miz geçelim bmw lere :D

aracınız çok güzel uğur bey bende piyasada bu yıldız jantlardan arıyordum ama bulamayınca vazgeçtim bende corsa gsı jantlarını satıp baska bir jant alıcam galiba :D kazasız belasız kullanmanız dileği ile 2 miz geçelim bmw lere :D

az kaldı kardeşim inşallah..sanada banada bakıorum netten :) etımesgutta sincanda ankarada debriyaj-gaz arası 1-2-3 yan:yahoo:...4-5 alayına isyan :cool:...inşallah ;)

Teşekkürler slayt güzel olmuş..

Geri