Benzin Işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opeliniz benzin ışığı yandıktan sonra kaç km gidiyor... Deneyenler paylaşırsa sevinirim, ayrıca bu durum modele göre değişiyor mu? :confused:

40 km civarı. denemeni tavsiye etmem.

1 hafta önce arkadaşım aldı arabayı ha şimdi alırım alcam derken mazotu bitirmiş karşıyakada kalmış aradı gittim önce bir kalay geçtim sonra mazot alıp geldik arabanın başına mazotu zor bela doldurduk bastık çalışmıyor,şimdi bk yedik dedim hava yapmış filan diyenler oldu,sonra sağı solu arayarak telefondan biraz taktik aldık ve kontağı 2-3 kez çevirip marş basmadan bekleyerek mazotu depodan motora pompalattık ve bastık öksürerek çalıştı motor ama 3000 deviri geçince istop ediyordu aldığımız 10 tl lık mazot az gelmiş 10-20 km hızla benzinliğe gidip doldurduk depoyu,böylelikle hava yapar muhabbetininde bizim araçlarda hikaye olduğunu öğrenmiş oldum

Işık yandıktan sonra temiz 50 - 60 km menzilin var.

Ortadaki kalan yakıt sıfır a geldikten sonra çok zorlama :D ( konu rampa yukarı tecrübe ile sabittir :D )

1.3 cdti 50 km gıdıyor ısık yandıkdan sonra , maltepeden sabıha gokcen havaalanına gıttım geldım ısık yanarken son cubuga geldı kartalda mazot koydum ..

araçta mazotun bittiği gün 30 tl almıştım ve ışık sönmedi ibre hareket bile etmedi 30
tlde 120-130 km demek benim araç için

araçta mazotun bittiği gün 30 tl almıştım ve ışık sönmedi ibre hareket bile etmedi 30
tlde 120-130 km demek benim araç için

30 tl - genellikle 10 litre nin altında kadran oyanamıyor ama sonuçta depona 30 tl ilave etmişsin.

50 km den fazla yaparsin diye dusunuyorum ama nerede kullanildiginada cok bagli

50 den fazla gidersin.

Geri