R
ryanwilliams
Bilgi Girilmemiş
Bu geceden itibaren benzine 13 kurus motorine 14 kurus indirim var bilgilerinize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ryanwilliams link' Alıntı:Dogan abi birkac gune petrol fiyatlari ucar verdikleri indirimin 2 katini alir bu karaktersizler
Sting link' Alıntı:Bende kendi kendime diyordum bu indirimler hayra alamet degil diye ama dünyadan haberlere baktığımda petrolün varilinin 99 dolara kadar düştügünü gördüm Dilek olay 30 dolara yakın bir düşüş var bizİmkilerde ellerinde olmadan indiriyorlar 012uhu
Dogan senin sesinimi duydular ne yaptin yukariya yazi falanmi yazdin 011zaaGNSpower link' Alıntı:Korkuyorum, başımıza birşeyler gelecek. (
bulent_tnt link' Alıntı:Dogan senin sesinimi duydular ne yaptin yukariya yazi falanmi yazdin 011zaa
Sen simdi yazin klimada acmazsinGNSpower link' Alıntı:Bülent benzinin fiyatı düştükçe benim arabanın tüketimi coşuyor ama, valla sesim yukarı gidiyorsa arabaya da ulaşıyor sanıyorum bir şekilde, daha çok sömürüyor beni alçak.