Benzinlikteki döner yikamalar ne kadar sağlıklı

JohanGielen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar iki defadir benzinlikte 1tl karşılığı dönerek yikayan işte sırayla kopurten durulayan kurutan makinaya giriyorum aracim metro mavi renginde sizce arabaya yada boyaya zarar verir mi korkum boyayi cizmesi fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

sakın sakına. onlar kamyonlar ve otobüs minübüsler için. boyanın ırzına geçiyor. hare yapmaktan başka bir işe yaramıyor. aracınızı ben sizin yerinizde olsam bir sünger alırım 2 tanede kova. kendim yıkarım...

Yıkama makinelerindeki o naylon fırçaları bir inceleyin, naylon fırçalar o kadar kalın ki çalıştığında kamçı gibi etki yapıyor. Bu makinelerde kullanılan fırçalar naylon yerine fiber optik bezden yapılsaydı o zaman sorun olmazdı ama kalın naylondan olunca zamanla araca zarar vereceği kesin. Bazı arkadaşlar bu makineler nedeniyle aynalarının veya antenlerinin hasar gördüğünü söylediler. Zaten dikkat ederseniz bu makinelerin yanında bazı uyarı levhalarını görürsünüz.

profiterol yiyip üstüne su bile içmeden sigara yakmak gibi

Arkadaşlar bu yorumlara bakılırsa hata yapmışım normalde benzinlikte köpük sıkıp sonrasında tasdikli su ile yikatiyordum zaman kaybetmemek için makinaya girmiştim demek bu kadar zararı oluyor :(

Okulun orda bi benzinlikte var hb bi aracın fiesta yanlış hatırlamıyorsam nasıl olduysa arka camını patlatmış. Yok artık dedirtti :)

Aklınız varsa eğer, aman abi :) savaş abi ve diğer yorumlar özetlemiş olayı gerçi ama yani sizden önce ne yağlı ne çamurlu kumlu araçlar üzerinde ne olduğu belli olmayan kimyasallı araçlar yıkanmış oluyor ki... Hiç tavsiye etmem ;)

bende zararlı diye biliyorum ama oralara giren araçları gördükçe şaşırıyorum... 2012-2013 model araçlar köpüğü sıkıp altına sokuyor aracı o döner fırçaların... ben 10 yıllık aracıma para verip dışarıda iç dış yıkatıyorum valla...

zamanin yoksa toz toprak camur arabani kullan ama o makinaya girme.

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Geri