beyni ne sıklıkla bilgisayara bağlatmalı?

astra 1.6

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar benim sorum arabayı yetkili servise götürmediğim için bilgisayara bağlatmıyorum. acaba bunun bir sakıncası varmı? birde ankarada ii bir servis biliyormusunuz:good: hizmeti ii olan

Arıza lamban yanmıyor ve herhangi bir şüpheli durum yoksa rutin olarak cihaza bağlatman gereken bi durum yok.Ama biraz merak birazda bakılsın dersen o başka.

Servis olarak gönül rahatlığı ile gidebileceğin olarak ilk aklıma gelenler:

Erciyes Sanayi sitesinde OMS (Oğuz Motor Sport)
Şaşmazda Yazıcıoğlu Opel özel servis

Bilgisayar, aracınızın o andaki teknik bilgilerini ve arızalarını tespit eder. İhtiyaç duyduğunuz zaman yani bir problemle karşılaşıp servise gittiğinizde bilgisayara bağlanıp kontrol edilir ve bu bilgilere göre müdahele edilir.

ek olarak, eğer arabanın bazı özelliklerini devre dışı bırakmak istersen Tech2 yi kullanabiliyorsun. EGR iptali, kat. konvertör iptali gibi. Silindirleri tek tek bağımsız çalıştırma gibi bi dolu şey yapılabiliyor. Hani sanayideki ustaların buji kablolarını komple çıkarıp tek tek silindirleri çalıştırmaları olayı var ya, işte bu gibi şeyleri kaputu açmadan yapmak için birebir. :D

saolun arkadaşlar.birde şey gördüm hız kontrolü takılıyormuş daha sonradan 150 ytl ye taktırmışlar ankarada nerede yapıyorlar bu işi bilen varmı?

Geri