Bi El Atın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikuscu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alikuscu

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Okuyanlar varsa aracımın ön tarafından bir uğultu ğeliyor diye yazmıştım Bu ğün aracımı bir özel servise ğötürdüm ve bana bir rot balanscıya ğit bakıversiler dedi arkadaş önce sağ tekerleği boşa aldı dinledi bir şey yok soluda denedi yine bir şey yok abi dedi bilyelerden deil bende ozaman üğelmişken balanslara bakalım dedi balanslar 2007 yılında aracımı 0 km aldığımdan beri bir daha yapılmamıştı balanslar yapıldı ön lastikler arkay arkalr öne takıldı jantlar sağlam ama ben yine ses doyuyorum acaba bendemi bir şey var ama balantan önce servisteki arkadaşta duydu sesi aracım astara 1.6 twinport

siz actiginiz her konuda bunu yapiyorsunuz.hemen cevap gelsin istiyorsunuz bu site bir tek size hizmet vermiyor gorunce yazar fikri olan arkadaslarim saygilar.

bencede daha önceki msjlarda da aynıydı. 9 da yazmışsınız 11 de cevap istiosunuz. buraya para verip hizmet almıyoruz soruyu soralım cevabını hemen alalım herkes herşeyi cevaplamak zorunda değil.

sevğili arkadaşlar kimse sizden yardım istemedi bunları yazmak içinmi ğeldiniz bu bir espri idi zaten burada yazılan şeylerin hiçbiri reel deil neden tepki veriyorsunuzki burası forum sitesi ayrıca herşey para deildir yahu yazan adamlara bak benim muhattap olduğum kişiler çocuğum yaşıda adamlar bunlar cevap verse neolur vermese ne olur

sevğili arkadaşlar kimse sizden yardım istemedi bunları yazmak içinmi ğeldiniz bu bir espri idi zaten burada yazılan şeylerin hiçbiri reel deil neden tepki veriyorsunuzki burası forum sitesi ayrıca herşey para deildir yahu yazan adamlara bak benim muhattap olduğum kişiler çocuğum yaşıda adamlar bunlar cevap verse neolur vermese ne olur

Madem yardım beklemiyorsunuz, neden böyle bir başlık açıp içinde soru işaretleri bulunan cümleler kullanarak forumu meşgul ediyorsunuz? Ayrıca üslubunuz uygun değil ve diğer üyeleri küçük görme gibi bir hakkınız bulunmamakta. Yardım istemediğiniz bir konuda neyin cevabını bekliyorsunuz ? 41 yaş ve üzeri çok sınırlı üyemiz var, bunu bekliyorsanız zaten yanlış yerdesiniz demektir. Herkes hayatından zaman ayırıp, bilgisi dogrultusunda burada bir seyler paylaşmaya çalışıyor, belki sizin sorununuzu başlığı okuyanlar içinde yaşayan olmamıştır ve cevaplayamamıştır. Burası opel online servis sitesi değil, forum sadece.

Başlık inceleme altına alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri