bi gereksiz soruda benden olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elpadre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

elpadre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yenı bır arac aldım buna trafık sıgortası yaptırıcam mecburı oldugu ıcın en uygun sıgortayı kım yapıyor ve enson kaca yaptırdınız ?

fıyatları nedır ama ben bunu merak edıyor her kafadan farklı ses cıkıyor 250 dıyen bıle oldu 380 dıyende oldu

İstanbulda yazın 2001 Edition aracımın sigortası 200-250 arası iken aynı ay içerisinde Sivas'tan yaptırmıştım. 120TL ye.

Aradaki fark büyükşehir olmasından kaynaklanıyor...

Arkadaşım yeni aldığı aracına bugün sigorta yaptırdı 350 lira Meliicim.. Yeni yılda zamlandı 250 lira filan mümkün değil. 350 civarı ;)

Trafik sigortası diyor arkadaş. Kaskonuz ucuzmuş Sedat bey

Arkadaşım yeni aldığı aracına bugün sigorta yaptırdı 350 lira Meliicim.. Yeni yılda zamlandı 250 lira filan mümkün değil. 350 civarı ;)

sayın dragon sız yetkılı bır kısıye benzıyorsunuz nan 91 model arac aldım kendıme 350 lıramı verıcegız sımdı vay anasınıı sayın sehırcıler gıder karstan yaparım sıgortasınıı 20 lırayaaa ıs bıter :D

temmuzda istanbuldan arabamı galeriden aldım galerici tanıdık var sigortasını yapıp öyle yola çık diye akıl verdi neyse yaptırdık 425 tl k.k. çekildi.galerici abi kusura bakma bu kadar tutacağını tahmin edemedim dedi ve 200 tl elden çıkarıp verdi bana ama fazla olduğunu düşündüm izmire geldiğimde kendi sigortacıma gittim 200 tl ye(groupama) yaparım dedi.bende önce istanbuldakı sigortacıyı arayıp bi kalay geçtim ve iptal ettirdim.200 tl yide galericiye havale ettim.biraz uzun oldu ama bir iki fiyat sormadan yaptırmayın derim.bu arada galericide bugüne kadar gördüğüm en dürüst galericiydi.

pazartesı anadolşu sıgortaya gıdıcem bakalım kaca yapıcaklar merak ettımm

Geri