bi yardımcı olurmusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btlufk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar değerli opelim ailesi. benim vectra b 2.5 cdx aracım var.biraz önce araç çalışırken hararet göstergesinin 95 civarında dururken bi anda 100 ü geçtiğini kırmızıya yaklaştığını gördüm .hemen istop ettim . antifiriz azalmış tam 1 litre ilave ettim çizgisine kadar sonra araç normale bindi . ancak yine bi anda çıkar diye korkuyorum. daha önc hiç böyle problem yaşamamıştım. 1 lt eksiltmeyle olurmu böyle ?

Hararet müşürünün takıldığı bir kablo var onun oynaması temas etmemesi bile birden fırlamasına birden düşmesine neden olur. Gözlemle bakalım yine aynısı olacak mı? Ama şimdi aracımızı da arada bir kontrol etmemiz gerek. Bir litre eksilme boru değil işin aslı çok fazla.

Hararet müşürünün takıldığı bir kablo var onun oynaması temas etmemesi bile birden fırlamasına birden düşmesine neden olur. Gözlemle bakalım yine aynısı olacak mı? Ama şimdi aracımızı da arada bir kontrol etmemiz gerek. Bir litre eksilme boru değil işin aslı çok fazla.

abi antifiriz ekledim sıkıntı çözüldü. ancak müşürün nerde olduğunu bilmiyorum onuda kontrol edeyim

hava yapmışta olabilir... araç çalışırken kapağı açık tutup fan açmasını beklemek sonrasında kapağı kapatarak havası alınmış oluyodu sanırım...

Geri