Bilgi Ekranına Dvd Entegresi Yapabilen Varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracındaki bilgi ekranına vectra ve astraları kast ediyorum dvd player external olan entegre edebilen biri varmı yada yapabilicek bir tesisatçı varmı..

oooo abicim. bu iş için teybin komple şeması lazım. sonra aynı bacaklara sahip, board a uyum gösteren entegre var mı diye bakılması lazım. sonra yazılımın değiştirilmesi lazım. artı cd çalar gözleri ile dvd gözleri farklı. yani biraz imkansız bir olay. en iyisi bu teybi üreten firmaların(siemens,blaupunkt) böyle özelliklere sahip teypleri var mı diye bakmak. dvd gözlü olanı var ama film flan izleyemiyosun. yazılım desteklemiyor

oooo abicim. bu iş için teybin komple şeması lazım. sonra aynı bacaklara sahip, board a uyum gösteren entegre var mı diye bakılması lazım. sonra yazılımın değiştirilmesi lazım. artı cd çalar gözleri ile dvd gözleri farklı. yani biraz imkansız bir olay. en iyisi bu teybi üreten firmaların(siemens,blaupunkt) böyle özelliklere sahip teypleri var mı diye bakmak. dvd gözlü olanı var ama film flan izleyemiyosun. yazılım desteklemiyor

zaten mevcut teyip demedim selçukcum external bağlantı diyorum yani torpidoya mesela dvd player koyulup ekrana bağlantı yapılıp bir tanede şalter yapılıp o şaltere basdınmı dvd giricek devreye misal tekrar basdınmı bilgi ekranı giricek devreye falan :)
bu tip bir şey dedim yoksa diğer türlü zor tabiki

pardon abim. dedim naptı emre abi ya:))) abi onu inceledim iyice. yapmak kolay. fakat arada ekranın içine bağlanan kit var ya, hani fotoları konuldu. o kit türkiye de yok. ve devre çizimide yok. o temin edilse rahatlıkla yapılır. biz daha cid yi bulamıyoruz kaldı ki o kiti bulmak çok problem. benim merak ettiğim bu ekranları ve teybi siemens üretiyor. siemens in hazır dvdli tv li versiyonu yok mu acaba. bütün siemens sitesine baktım. siemensvdo.com. ama yok. bizim teypler bile gözükmüyor. direkt firmaya veriyor galiba siemens

ben o bilgi ekranını bir yere aldırabilsem müsait yok işde arabanın içinde olsa bilgi ekranın yerine koyucam bir lcd ekran tv li falan :)

ben tesisatçıyla konuşdum aslında bu mevzuyu dediki ekranda dvd girişi varsa yada navigasyon girişide olur ordan yaparız dedi ama benim ekranda yokdur dedi :)

Geri