Bilye kayis degisimi fakat buji sorunu:(

selahattin.ycl1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Cuma gunu arabanin ne zamandir aklimda olan sarj dinamosu bilyesi .kayis ve gergi bilyesi ni bu arada da antifiriz falan degisim yaptirdim . Elimiz degmisken buji yide 4 unu degistirelim dedik . Demez olsaydik . Bujileri aldim ama sokecekken kaynamis oldugunu fark ettik. Kirilma ihtimaline karsilikta sokturmedim .
Konunun ozeti . Kayis bilye degismi harika oldu :) ama buji degismi isi bozdu :(
Evim maslak sanayi ye yakin . Bu isden nasil kurtulurum . Icerde kalirs 2000 lira maaraf cikacak :(
70c342c5e428e018043c9223deeba85c.jpg
0fed2b0691918f31b39dfddf00fc0435.jpg

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riski göze alıp araç sıcak iken sökmekten başka çare yok. Sıcak olması genleşme açısından artı olacak soğuk iken sökmek daha riskli çünkü. Ama zorlamadan yavaş yavaş yapmak gerek diş atmaması için.

Riski göze alıp araç sıcak iken sökmekten başka çare yok. Sıcak olması genleşme açısından artı olacak soğuk iken sökmek daha riskli çünkü. Ama zorlamadan yavaş yavaş yapmak gerek diş atmaması için.
Valla hep arastirdim . Abi aynen senin dedigin gibi sicakken denemek daha faydali diyorlar . Genlesme farkindan sebeb

Valla hep arastirdim . Abi aynen senin dedigin gibi sicakken denemek daha faydali diyorlar . Genlesme farkindan sebeb

Yani başka türlü çok zor çıkar. Burada dikkat et fazla zorlamadan yavaş yavaş öyle yada böyle mecbur çıkacak o oradan.

Üzerine hidrolik vb cözücü dökmen yivlere temas edebilirse belki faydası olur..Birde evet sıcakken tork ayarı olan darbeli yani havalı tabanca ile torku minimuma indirip cıkarabilirsin ..
Ancak buji neden kayar onu anlayamadım cünki 2 bakıma bir degişmesi gereken bir parca...

Geri