bir C'mon da benden :)

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabama cok özen gosteririm belli oluyordur zaten hava yagmurlu bile olsa yıkatırım :D arabama cok duskunum:good:

hayırlı olsun sanki ben bunu gene görmüşdüm:D güzel bi egzoz ucu takdırabilirsin kazasız belasız sürmler

serkan abi ye aynen harfi harfine katılıyorum birde stopları fazla abartmadan kararta bilirsin

stoplar nasıl karartılacak egsoz ucuvar zaten arkadaslar

araciniz hayirli olsun, camlara film ne kadar cektirdiniz?birde film cektirirken, kapinin is yan taraflarini sokyorlarmi?

araciniz hayirli olsun, camlara film ne kadar cektirdiniz?birde film cektirirken, kapinin is yan taraflarini sokyorlarmi?
tesekkurler.
camlara filmi 200ytlye cektirdim orj amerikan cizilmez garantili kapılardaki döşemeyi sökuyorlar camı cıkartım filmi yapıp kurutup takıyorlr takrardan zaten sokulmeden yapılan filmi kımse tavsiye etmiyor saygılar....

tesekkurler.
camlara filmi 200ytlye cektirdim orj amerikan cizilmez garantili kapılardaki döşemeyi sökuyorlar camı cıkartım filmi yapıp kurutup takıyorlr takrardan zaten sokulmeden yapılan filmi kımse tavsiye etmiyor saygılar....

Gecen gitdigim ustada sokerek cekersek filmi daha iyi olur dedi.Peki kapilarda tekrar takdiktan sonra bir gicirdama vs oluyormu.Birde sokerken sagini solunu kirar diye cekindim :confused:

Gecen gitdigim ustada sokerek cekersek filmi daha iyi olur dedi.Peki kapilarda tekrar takdiktan sonra bir gicirdama vs oluyormu.Birde sokerken sagini solunu kirar diye cekindim :confused:

benım en ufak sikayetim yok cıt gelmiyor ama ustadan ustaya fark eder şisirme yaparsa ne olur bilmem cunku cok nazık bir sekilde sokmek gerekiyor bu aracları cok nazık oluyorlar ve unutma bizim bir arkadasta baska yerde yaptırdı kapının icten maun kaplaması var sendede vardır sanırım oraya tornavidayla actırma zorluyorlar ve plastık ciziliyo yada cıkıntı oluyo bizim arkadas yaptırdı ordan biliyorum bilmedigine yaptırma derim

Geri