Bazı otomobillerin tasarım konusunda eski modellerin üzerine çok fazla şey katamadığı ve yenilikçi olamadığı düşüncesindeyim. Bana göre aşağıdaki markalar tasarım konusunda bunlara örnek size göre yenilikçi olma konusunda zayıf markalar hangileri?
Tasarım ve yenilik konusunda bence şu markalar bir önceki modellerine göre biraz zayıf kaldılar gibi geliyor bana;
Başarısız olanlar :
1.Volkswagen (Son araçları sanki daha az maliyet daha çok kar düşüncesi ile üretilmiş gibi)
2.Ford (Tasarım konusunda çok gelenekçi DEDE gibi değişimden korkuyor)
3.Honda (Kendi halinde sadece motor bu iş için yeter düşüncesinde)
4.Peugeot (Makyaj ustası gibi yenilik yok)
5.Citroen (Daha çok şey beklenirdi ancak bekleneni veremedi)
6.Renault (Dış tasarıma önem verirken iç tasarım son derece kötü hale getirilmiş)
Başarılı olanlar :
1.Skoda (En büyük sıçramayı yapan marka bence nereden nereye geldi)
2.Opel (Her alanda uzmanlıktan faydalandığı çok belli)
3.Nissan (Çok kişinin beğenisini kazanmayı başardı uzak doğuda avrupa kalitesini yakaladı)
4.Toyota (Önceleri sadece teknoloji ile öne çıkıyordu ancak şimdi tasarımda da var)
5.Hyundai (Tasarım konusunda oldukça yenlikçi tek eksiği malzeme kalitesi)
Tasarım ve yenilik konusunda bence şu markalar bir önceki modellerine göre biraz zayıf kaldılar gibi geliyor bana;
Başarısız olanlar :
1.Volkswagen (Son araçları sanki daha az maliyet daha çok kar düşüncesi ile üretilmiş gibi)
2.Ford (Tasarım konusunda çok gelenekçi DEDE gibi değişimden korkuyor)
3.Honda (Kendi halinde sadece motor bu iş için yeter düşüncesinde)
4.Peugeot (Makyaj ustası gibi yenilik yok)
5.Citroen (Daha çok şey beklenirdi ancak bekleneni veremedi)
6.Renault (Dış tasarıma önem verirken iç tasarım son derece kötü hale getirilmiş)
Başarılı olanlar :
1.Skoda (En büyük sıçramayı yapan marka bence nereden nereye geldi)
2.Opel (Her alanda uzmanlıktan faydalandığı çok belli)
3.Nissan (Çok kişinin beğenisini kazanmayı başardı uzak doğuda avrupa kalitesini yakaladı)
4.Toyota (Önceleri sadece teknoloji ile öne çıkıyordu ancak şimdi tasarımda da var)
5.Hyundai (Tasarım konusunda oldukça yenlikçi tek eksiği malzeme kalitesi)
Son düzenleme: