Bir soru

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar gece misafirlikte kaldım arkadaşta bilmediğim yerlerdi arabayı park ettim Öküzün biri çıkarken vurmuşmu nolmussa sag çamurluk ezilmiş pazartesi servise gidicem masfak cok cıkarmı sizce çamurluk değişirse fiyati nolur yada ben bunu saniyeye götürsem garanti dışı kalma gibi ihtimaller varmı bu konuda pek fikrim yok ilk defa başıma geldi ne yapmamı onerirsiniz kaskomda var ama onu bozdurmak istemiyorum yardımcı olurmusunuz?

edit:konuyu sanırsam yanlış yere açtım yetkililerin taşımasını rica ediyorum.

detaylı bilgim yok ancak forumda çoğu kişi Auto King diye bir yerin bu işlerde başarılı olduğunu söylemişlerdi..

konu güncel kaldıkça, bilgili arkadaşlar mesaj yazarlar..

geçmiş olsun..

geçmiş olsun. ama hem fiyatı hakkında tam bir bilgiye sahip değilsin hemde kaskoyu bozdurmak istemiyorsun. ya fiyatı kaskonun seneye yapacağı hasarsızlık indiriminden çok daha fazlaysa o zaman bozdurmamanın pek bir anlamı kalmıyor bana göre..! ama yinede bilgi vermek amacıyla söyleyeyim dedim. görüşüne saygı duyarım. tekrardan çok çok geçmiş olsun..!

auto king'e git kaskona bişe olmaz parada almıyorlar ben gittim sağını solunu ufak tefek ne kadar çizik felan varsa hepsini yaptırdım bedavaya...

kaskonuzun bu tarz işler için onarım paketleri oluyor onu bi arastırmanızı öneririm serviste ücretsiz bir şekilde halledebilirsiniz kasko nun onarım paketiyle ( varsa tabiki ) :S

Geri