Bir sorum var..

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar gece misafirlikte kaldım arkadaşta bilmediğim yerlerdi arabayı park ettim Öküzün biri çıkarken vurmuşmu nolmussa sag çamurluk ezilmiş pazartesi servise gidicem masfak cok cıkarmı sizce çamurluk değişirse fiyati nolur yada ben bunu saniyeye götürsem garanti dışı kalma gibi ihtimaller varmı bu konuda pek fikrim yok ilk defa başıma geldi ne yapmamı onerirsiniz kaskomda var ama onu bozdurmak istemiyorum yardımcı olurmusunuz?

detaylı bilgim yok ancak forumda çoğu kişi Auto King diye bir yerin bu işlerde başarılı olduğunu söylemişlerdi, eğer ezilen kısım çok değilse yani göçük büyük ve derin değilse sanırım yapabiliyorlarmış boyamadan..

konu güncel kaldıkça, bilgili arkadaşlar mesaj yazarlar..

geçmiş olsun..

önceki açtığınız konuyada yazmıştım..

arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı acaba bu konuda ?

yav ezilen kısmı yapıyorlar cıtlak içine az bir çökme varsa yapılıyorrr daha önce görmüştüm maliyetide ustadan ustaya deyişiyor sen resmini çek koy bir bakalım nasıl imiş de bana kalırsa kasko varmış hiç uraşma derim ver sıfırını taksınlarr

benim fikrim,çamurluğu değiştirmek yerine iyi bir kaportacı bulup düzelttirmek daha iyi olur.

usta onu adamlar hemn yaparlar merka etme kı kaskonu ara belkı aracın kaskosu bozulmadanya yapılabılır ole bı hakkın var sonucta hasarın ufak cunku... kı bn sunuda anlamıorum kaskoyu nıe yaptırıosunuz??? araca bısey oldugunda odesın dıye ee herseyde kndınız yaptırıosunuz sonucta kaskodan harıc kasko bozulmasın dıye yanı bana cok sacmagelıyor bole ufak hasarlarda kasko zaten karsılıyor ucretsız bnm bıldıgım ee dıer buyuklerdede kaskodan alcagın ındırımı gecıyor yaptr gıtsın kaskoya bna kalırsa...

Geri