birkaç sorum var :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tattrik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tattrik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba siteye bu sabah üye oldum.Vectra cd 1997 2.0 model aracım var.Çok seviyorum onu modifiye edeceğim.Tamponlar farlar (angeleyes) jantlar kanat ve süspansiyon (aracı basıklaitrma) istiyorum.Yeniyim o yüzden hatalı yazdığım olabilir.
Sizden istediğim bana İstanbul Pendik,tuzla,kaynarca,kartal taraflarında bi sanayi ve ne kadar masraf ederim tecrübeliler lütfen cevap yazınız.

Teşekkürler.

Hoşgeldin, Ön tampon eki 90 lira , Yan etek 90 lira , bagaj üstü spoiler 90 lira , spor yay takman yeterli olur süspansiyonlar sert zaten, spor yay fiyatı da 200 lira Apexi marka. Kaportaya eklenecek parçaların astar boyalı fiyatıdır, boyatmak için de bir 30-40 lira harcarsın. Jant ve lastik işi çok çeşitlidir, 2500 3000 liraya kadar gidebiliyor fiyatları, bu kadar eklemeyi yaptıktan sonra hafif bir egzos ucu da gerekir.

Arkadaşlar merhaba siteye bu sabah üye oldum.Vectra cd 1997 2.0 model aracım var.Çok seviyorum onu modifiye edeceğim.Tamponlar farlar (angeleyes) jantlar kanat ve süspansiyon (aracı basıklaitrma) istiyorum.Yeniyim o yüzden hatalı yazdığım olabilir.
Sizden istediğim bana İstanbul Pendik,tuzla,kaynarca,kartal taraflarında bi sanayi ve ne kadar masraf ederim tecrübeliler lütfen cevap yazınız.

Teşekkürler.

Angel Eyes olarak Junyan, Sonar, FK vs.. markaların Xenon mercekleri dandiktir, yolu zor görürsün. Şekilleri güzeldir ama. Hem şekil olsun hem adam gibi aydınlatsın istiyorsan imzamda linki olan konumdaki gibi orijinal far merceği değişimi yapman gerekir. Ya da en iyisi aracının modelinin orijinal mercekli farını alman.

hoş geldin üye arşivinde kendini tanıtda konuştuklarımız boşa gitmesin :)
motorada oynama yaparız :)

Geri